Μπορεί να περίμεναν αρκετά , αλλά το βράδυ της 21ης Δεκεμβρίου ήταν σημαδιακό και θριαμβευτικό για τους Χαλέϊκερς, που σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική φιλοξενήθηκαν στο Ίλιον από τους ελλειπείς Brotherhoops (με έξι διαθέσιμους στην αποστολή) και χάρη στο πολύ καλό δεύτερο τους δεκάλεπτο πήραν το πολυπόθητο πρώτο ροζ φύλλο για το δεύτερο γκρουπ της Division 3.

Αρχικά η ομάδες βάδισαν μαζί. Για τους γήπεδούχους σκόραραν ο Α. Βουγάς και ο Τζεβελέκος με τέσσερις πόντους ενώ από την άλλη πλευρά ο Καλογριδάκης με επτά, ο Βλάχος με τέσσερις και το τρίποντο του Κάππου έβαλαν τους Χαλέϊκερς μπροστά με 14-16 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Η έκρηξη των φιλοξενούμενων ήρθε στη συνέχεια. Με συμπαγή άμυνα δέχθηκαν μόλις πέντε πόντους (Α.Βουγάς 3 και Δάρας 2) και με τον ασταμάτητο Κάππο να σημειώνει 10 έφτασαν σε διψήφια απόσταση (19-30) στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα διατηρήθηκε το στάτους κβο. Καλογριδάκης και Κάππος (με επτά και τρεις αντίστοιχα) σκόραραν από τη μία πλευρά ενώ οι αντιπαλοι τους προσπαθούσαν με τον Α.Βουγά (5) να προσεγγίσουν, χωρίς όμως να το κατορθώσουν με την τρίτη περίοδο να τελειώνει στο 28-40.

Οι Brotherhoops επιχείρησαν και στο τέταρτο δεκάλεπτο να απειλήσουν με τα τρίποντα του Μ.Βουγά (6) και τον Τζεβελέκο (5) όμως στην αντίπερα όχθη το κίνητρο της πρώτης νίκης ήταν μεγάλο . Με το ντουέτο Κάππου (3) και Καλογριδάκη (3) να κάνει όλη τη δουλειά στην επίθεση δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης και πανηγύρισαν με την ψυχή τους το τελικό 41-50 ! 

Mvp ήταν ο Γιώργος Καλογριδάκης. Είχε 17 πόντους , 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί αναμφισβήτητα και πρώτος σκόρερ ο Γιάννης Κάππος με 23 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double figures ο Βαγγέλης Τζεβελέκος έχοντας 12 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην επιθυμία των νικητών !