Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για το Division 3 Group 2 οι FBC αντιμετώπισαν τους Gipsy Blinders και πήραν την πρώτη τους νίκη για φέτος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο αρκετά εύστοχοι με πρωταγωνιστές τους Θωμαΐδη (3) και από δυο πόντους οι Δημητράκης, Παρτσινεβέλος και Λαυκίδης. Από την άλλη πλευρά οι Gipsy Blinders δεν ξεκίνησαν το ίδιο εύστοχα με τους Καραλή και Μπερζελέα από (3) διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου σε 10-7.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Gipsy Blinders πάτησαν το πόδι στο γκάζι και πήραν το προβάδισμα με τους Πολίτη (7), Λάμπο (4) και Πιπιλή (2). Από την άλλη οι γηπεδούχοι με τους Παρτσινεβέλο (4) και με δυο πόντους οι Ραβαζούλας και Αβραμίδης, με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 18-20.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι FBC έπαιξαν σκληρές άμυνες και το δείχνει και το σκορ περιόδου. Η ομάδα των FBC με τους Καγλή (4), Αβραμίδη, Θωμαΐδη, Λαυκίδη και Ραβαζούλα από (2) ξανά πήραν κεφάλι στο σκορ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τους Λάμπο (3) και από δυο ο Καραλής διαμόρφωσαν το σκορ τρίτης περιόδου σε 31-25.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιξαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ. Η ευστοχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τους Τριαντάφυλλο (4), Δημητράκη (3) και από (2) πόντους ο Θωμαΐδης και Λαυκίδης. Για τους Gipsy Blinders ο Παλούμπης (6), Καραλής (3) και από δυο πόντους οι Πολίτης και Πιπιλής με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 43-38.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 17/62 (27,4%), και βολές 9/22 (40,9%)) μάζεψαν 53 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 18 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 8 ασίστ με 13 κλεψίματα και συνολικά με 14 λάθη στη διάρκεια του αγώνα .

MVP:  Αναδείχθηκε ο Χρόνης Λαυκίδης ο οποίος σημείωσε 6 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα με 13 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Παναγιώτης Λάμπος ο οποίος σημείωσε 7 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 2 κοψίματα και 1 λάθος με 16 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Αποστόλης Παρτσινεβέλος ο οποίος σημείωσε 8 πόντους, 17 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη με 7 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα και η ευστοχία των FBC τους έδωσε την νίκη.