Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το 1ο group του 3ου Division η Havalencia αναμετρήθηκε με τους Mambas. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τις 2 ομάδες να τα δίνουν όλα και να παίζουν με πολύ ένταση και πάθος. 46-43 ήταν το τελικό σκόρ με την Havalencia να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα!

Μια διαφορά 7 πόντων δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο 1ο δεκάλεπτο. Η Havalencia ήταν κακή επιθετικά πέτυχε μονάχα 1 καλάθι (Τουρλίδας) και έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ. 2-9 ήταν το επιμέρους σκορ με τον Παπαλέξη να έχει 4 πόντους.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στην 2η περίοδο. Με πολλά τρεξίματα και καταπληκτικές άμυνες μετέτρεψαν το -7 σε -1. 15-9 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Mambas να χαλαρώνουν και να το πληρώνουν. Για τους «Ισπανούς» 7 πόντους έβαλε ο Βιγικάκης. 4 είχε ο Τσιβελεκίδης. 4 έβαλε ο Γιαννόπουλος και 3 ο Παπαλέξης για τους προπορευόμενους.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 3η περίοδος με τους γηπεδούχους να περνάνε και μπροστά στο σκορ με 4 πόντους. Η Havalencia πήρε τα ηνία του αγώνα και έγινε άκρως θεαματική. Τα «φίδια» ενώ κατά διαστήματα ήταν πολύ καλοί, έχαναν την συγκέντρωσή τους. Για τους γηπεδούχους 12 πόντους πέτυχε ο τρομερός Βιγικάκης. 2 καλάθια έβαλε ο Κεραντζάκης για τους Mambas.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν χάρμα οφθαλμού. Οι 2 ομάδες έπαιξαν με περίσσιο πάθος και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό. Τελική νικήτρια του αγώνα ήταν η Havalencia που είδε Μπιζά και Αβράμπο να βάζουν από 5 πόντους έκαστος. 5 είχε για τους ηττημένους ο Παπαλέξης. 46-43 ήταν το τελικό σκορ!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ν. Βιγικάκης με 23 πόντους, 10 ριμπάουντ (9-1), 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 32 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Παπαλέξης με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2), 1 ασίστ και 2 μπλοκ σε 32 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ε. Μπιζάς με 7 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 3 ασίστ και  1 μπλοκ σε 27 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τις πάσες του Μπιζά και το σκοράρισμα του Βιγικάκη!