Νέα νίκη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ της Division 3 πέτυχαν οι Bricklayers το βράδυ του Σαββάτου όταν και φιλοξενήθηκαν στο Sala Sport Club από τους Indians.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ με τους Κωνσταντόπουλο και Γιαννίκα (5 & 4 πόντοι αντίστοιχα) και παρά την προσπάθεια του Αρβανίτη (6π) προηγήθηκαν με 11-16 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Bricklayers ανέβασαν στροφές καθώς εκτός του Γιαννίκα (8π) είχαν και τους Κρινή (4), Θ. Βέργο και Κωνσταντόπουλο (από 3π) στους διακριθέντες. Για τους Ινδιάνους από ένα καλάθι πέτυχαν οι Γκόγκας, Γάκος, Αρβανίτης, Κουρκουρης και Τσάγκας, με τη διαφορά να έχει διψήφια τιμή (21-36) στο ημίχρονο.

Οι Brick έλεγξαν την κατάσταση και μετά την ανάπαυλα. Φρόντισαν γι αυτό οι Γιαννίκας, Σ. Βέργος και Κρινής που σημείωσαν από 4 πόντους. Ο Σωτηρέλης στην αντίπερα όχθη προσπάθησε με 8 πόντους, με τον Αρβανίτη να σημειώνει 4 ακόμα, όμως η διαφορά παρέμεινε στο +16 (36-52) στο τριαντάλεπτο.

Ο ρυθμός έπεσε στην τελική ευθεία. Οι Ινδιάνοι με τους Τσάγκα (6) και Σωτηρέλη (5) προσπάθησαν να πλησιάσουν, όμως ο Γιαννίκας με 4 πόντους δεν τους επέτρεψε να γίνουν απειλητικοί, με τους Bricklayers να κατακτούν το ροζ φύλλο με το τελικό 48-59.

MVP αναδείχθηκε ο Γιάννης Γιαννίκας με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα λαθάκι. Παίκτης κλειδί με double double ήταν ο Θοδωρής Κρινής έχοντας 10 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα , 1 μπλοκ και 3 λάθη. 

Ξεχώρισε για τους ηττημένους ο αλάνθαστος Γιάννης Τσάγκας με double figures και 10 πόντους, 15 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 μπλοκ.

Που κρίθηκε το ματς : Οι νικητές πήραν διαφορές που διαχειρίστηκαν με άψογο τρόπο ελέγχοντας το ρυθμό σχεδόν σε όλο το σαραντάλεπτο