Για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της Division 3 οι Pink Panthers συνάντησαν το Σαββατόβραδο στο Μαρούσι το Χάος , με το δεύτερο, μετά από έναν συναρπαστικό σε εξέλιξη αγώνα με πολλες ανατροπές, να κάνει το "διπλό" στο τέλος !

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημα του. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 12-8 με τον Αρβανιτάκη (7π) πρωταγωνιστή και το τρίποντο του Θ. Βενάρδου, όμως οι αντίπαλοι τους ισορρόπησαν, και με τους Πούλο, Καθαράκη (από 4π) και το buzzer beater του Οικονόμου προσπέρασαν με 12-13 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους στη συνέχεια. Ο "White chocolate" πέτυχε 8 πόντους και μαζί με τους Αλεξόπουλο (4), Καθαράκη και Τσιαμπόκαλο (από 3π) πήραν διψήφια διαφορά , που διατήρησαν παρά την προσπάθεια των Θ. & Ε. Βενάρδου (από 3π), για το 23-33 στο ημίχρονο.

Το Χάος έλεγξε το ρυθμό μετά τη διακοπή. Ο Τσιαμπόκαλος (5π) πρόφερε σουτ έξω από την περίμετρο, ο Λάμπος (4π) inside game με τη απόσταση να διευρύνεται ως το +12. Ωστόσο ο Αρβανιτάκης έκανε τα αδύνατα δυνατά και με 9 πόντους κράτησε τους Ροζ Πάνθηρες κοντά στο σκορ (39-47) στην εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία είχαμε αλλαγή σκηνικού. O Αρβανιτάκης ξέχασε να αστοχήσει και με 13 πόντους και δύο τρίποντα και παρέα με τον Ντζόγια (5π) επιτέλεσαν τα μέγιστα σ' ένα επιμέρους 18-8 , με τους Πάνθηρες όχι μόνο να ισορροπούν αλλά και να προσπερνούν με 57-55 ! Ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα, το Χάος έδειξε μέταλλο και σθένος ! Απάντησε με σερί 7-0 με τους Πούλο (5π), Αλεξόπουλο και Καθαράκη (από 4π) να είναι ψύχραιμοι από τη γραμμή της φιλανθρωπίας, διαμορφώνοντας το τελικό 58-62.

Mvp ήταν ο Γιάννης Αλεξόπουλος έχοντας 8 πόντους, 11 ριμπάουντ κι ένα λαθάκι. Παίκτης κλειδί αλλά και πρώτος σκόρερ για την ομάδα του ο Θανάσης Πούλος με πολύ ενέργεια και 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα αλλά και 7 λάθη.

Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν ο Κώστας Αρβανιτάκης σημειώνοντας 29 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Στην ψυχραιμία, την εμπειρία και την καλύτερη διαχείριση των κρίσιμων στιγμών στο τέλος από τους νικητές !