Το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ για το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής για την Division 3, οι The Unfamous φιλοξένησαν τους Munchies Reloaded και πήραν την 8η νίκη για φέτος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο αρκετά εύστοχοι με πρωταγωνιστές τους Ραλλάκη (6), Κριτσαντώνη (3) και από (2) οι Γκούμας, Πετρόπουλος και Αργυριάδης. Από την άλλη πλευρά το ίδιο εύστοχα ξεκίνησαν και οι Munchies Reloaded με τους Καββαδία (7), Λεντζάκης και Κεραμίδας Γ. από ένα εύστοχο δίποντο διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου σε 15-11.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι 10 πόντων στο τέλος του πρώτου εικοσαλέπτου. Από τους The Unfamous ξεχώρισαν στη δεύτερη περίοδο ήταν οι Αργυριάδης (5), Αγγελής (3), οι Πρίφτης και Πετρόπουλος από (2). Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τους Κεραμίδα Γ. (4) και Αδαμόπουλο (2) προσπάθησαν να κρατηθούν κοντά στο σκορ, το οποίο έδειχνε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου 27-17.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο επιθετικός ειρμός των The Unfamous ήταν σε άλλο επίπεδο. Οι γηπεδούχοι με τους Πετρόπουλο και Αγγελή (6), Πρίφτη (4) και Ραλλάκη (2). Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τους Λεντζάκη (4) και από δυο οι Καββαδίας, Αδαμόπουλος και Κοκκωνάκης διαμόρφωσαν το σκορ τρίτης περιόδου σε 44-26.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ αλλά αποδείχθηκε αργά. Οι Munchies Reloaded με τους Κεραμίδα Γ. (9) και από (2) οι Κοκκωνάκης και Λεντζάκης. Από την άλλη για τους γηπεδούχους οι Αργυριάδης (5), Κριτσαντώνης και Αγγελής με ακόμη ένα τρίποντο έκαστος κράτησαν την διαφορά μέχρι το τέλος, με το αποτέλεσμα της τέταρτης περιόδου να διαμορφώνεται σε 55-39 δίνοντας την 8η νίκη για τους γηπεδούχους στο πρωτάθλημα.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 12/33 (36,4%), τρίποντα 9/34 (26,5%) και βολές 4/12 (33,3%)) μάζεψαν 44 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 4 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 14 ασίστ συνολικά και είχαν 8 κλεψίματα με 8 λάθη στη διάρκεια του αγώνα.

MVP:  Αναδείχθηκε ο Νίκος Πετρόπουλος ο οποίος σημείωσε 10 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, και 0 λάθη με 15 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Διονύσης Καββαδίας ο οποίος σημείωσε 8 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη με 12 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Φίλων Γκούμας ο οποίος σημείωσε 2 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 1 λάθος με 14 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα των The Unfamous και η ευστοχία τους από τα 6,75 τους έδωσε την νίκη.