Τη δεύτερη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες έκαναν το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ οι Unfamous όταν και φιλοξενήθηκαν για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της Division 3 από την Πόρτο, που με τη σειρά της γνώρισε την πρώτη της ήττα.

Οι ομάδες συμβάδισαν στο ξεκίνημα. Για τους γηπεδούχους που προτίμησαν τον κανονιοβολισμό από τα 6.75 πιο παραγωγικοί ήταν οι Σαρακηνός (6), Γκόρος και Σανδάλης (με 3π), ενώ οι αντίπαλοι τους στηρίχτηκαν στο ζωγραφιστό με τον Πρίφτη (4) και στην περιφέρεια με τους Σίνα και Αγγελή, για το ισόπαλο 16-16 των πρώτων δέκα λεπτών.

Η Πόρτο αν και έτρεξε στη συνέχεια ένα 9-0 (Σαρακηνός 6, Γκόρος, Τοπούζογλου και Σανδάλης από 3) "κάθησε" αγωνιστικά με τους Unfamous να .. γεμίζουν το κενό με ένα τρομερό επιμέρους 6-22 χάρη στον ασταμάτητο Αντωνόπουλο που με 12 πόντους και τρία τρίποντα τους έβαλε σε θέση οδηγού με 31-38 στου δρόμου τα μισά.

Μετά την ανάπαυλα παρακολουθήσαμε τη μονομαχία δύο μεγάλων σκόρερ ! Ο Γκόρος από τη μία με 14 πόντους και τρεις ριπές έξω από την περίμετρο , και ο Αντωνόπουλος από την άλλη που έβαλε και τους 10 πόντους της ομάδας του έστησαν σκηνικό μονομαχίας στην Άγρια Δύση, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με βραχεία κεφαλή (47-48) στο τριαντάλεπτο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα είδαμε όλα ! Οι Unfamous με τους Αντωνόπουλο (ακόμα 10) και Πρίφτη (4) διέπραξαν ένα 9-0 αποκτώντας διψήφια διαφορά. Η Πόρτο όμως δεν το έβαλε κάτω. Απάντησε με το δικό της 9-0 με τον Γκόρο (9π) και έφτασε σε απόσταση βολής (58-60) όμως κάπου εκεί στέρεψε η βενζίνη στο ρεζερβουάρ της. Οι Unfamous, με καλύτερη διαχείριση των ειδικών καταστάσεων πήραν το "διπλό" με το τελικό 58-64 !

MVP: Κορυφαίος του αγώνα, ποιός άλλος από τον Φοίβο Αντωνόπουλο ! Είχε 34 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δημήτρης Γκόρος με 30 πόντους (7/12 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Με double double o Γιάννης Πρίφτης που κατέγραψε 12 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 μπλοκ. 

Που κρίθηκε: Στις αντοχές των νικητών !