Ένα εύκολο βράδυ για τους INDIANS καθώς επικράτησαν με 53-83 της PRIMERO DE MAYO

Με καλάθια των Έξαρχου και Πάνου οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά για να μειώσει ο Τσάγκας από κοντά. Νέο καλάθι του Έξαρχου αλλά ο Σωτηρέλλης με 4 πόντους έφερε το ματς στα ίσια. Ο Έξαρχος είχε 2/2 βολές αλλά με καλάθια των Σωτηρέλη, Γκόγκα, Γάκου και Τσάγκα πέρασαν μπροστά. Ο Χονδρομάρας ευστόχησε σε τρίποντο αλλά με τον ίδιο τρόπο σκόραρε ο Γκόγκας. Ο Φουσκαρής έκανε το 13-19 αλλά ο Τσάγκας σκόραρε έμμεσο τρίποντο. Το 15-24 έκανε και πάλι ο ίδιος παίχτης.

Οι Τσάγκας και Λαζαρίδης σκόραραν στην αρχή του 2ου δεκαλέπτου για να απαντήσει ο Έξαρχος. Ο Κουρκουρής όμως που πέρασε στο ματς με 2 εύστοχα τρίποντα έφερε τη διαφορά στους 17. Η PRIMERO DE MAYO κατάφερε να μειώσει με τους Νάστο και Πάνου αλλά και πάλι οι Αρβανίτης και Χαλιλόπουλος αυτή τη φορά απάντησα αμέσως. Το τρίποντο του Χονδρομάρα έφερε και πάλι τη διαφορά στους 11 αλλά οι Χαλιλόπουλος και Λαζαρίδης κατάφεραν να σκοράρουν για το 29-44.

Το 3ο δεκάλεπτο άνηκε στους φιλοξενούμενους καθώς με 5 πόντους έκαστος οι Γκόγκας και Γάκος άνοιξαν την ψαλίδα. Οι Νάστος και Πάνου μείωσαν αλλά ο Γάκος ευστόχησε ξανά σε σουτ 3ων πόντων. Οι Έξαρχος και Νάστος βρήκαν λύση μέσα από τη ρακέτα αλλά ο Τσάγκας με σουτ και 2/2 βολές έκανε το 37-69.

Ο Κουρκουρής ευστόχησε σε τρίποντο στην αρχή του δεκαλέπτου αλλά οι γηπεδούχοι με ένα μικρό σερί από τους Πάνου, Φουσκαρή και Έξαρχο μείωσαν στους 16. Οι Λαζαρίδης και Μπεκράκης όμως κατάφεραν να σκοράρουν και να κλειδώσουν τη νίκη για την ομάδα τους. Ο Σταθόπουλος που πέρασε στο ματς σκόραρε αλλά 2 καλάθια των Μπεκράκη και Κουρκουρή έφεραν τη διαφορά στους 32. Ο Έξαρχος μείωσε στο τελικό 53-83.

MVP της αναμέτρησης ο Τσάγκας με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ.

για την PRIMERO DE MAYO ξεχώρισε ο Έξαρχος με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στις περισσότερες λύσεις των INDIANS με πλουραλισμό σκοραρίσμαστος στην επίθεση και 10 περισσότερα ριμπάουντ.