Με μια ακόμα πειστική εμφάνιση έκανε το 3Χ3 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ της Division 3 το βράδυ της Τετάρτης η Havalencia που φιλοξενήθηκε στο ΟΑΚΑ από τους Slow Leopards.

Η αρχή λένε που είναι το ημισυ του παντός και αυτό επιβεβαιώθηκε και στο παιχνίδι μας. Οι φιλοξενούμενοι αφού δέχτηκαν το πρώτο καλάθι από τον Μαυρεπη έτρεξαν ένα σερί 13-0 με σκορ από τους Αβράμπο (6), Κανελλόπουλο (3) και Τσιβελεκίδη, Κορρέ και Μπιζα (από 2π), για το 2-13 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια και μείωσαν ως τους πέντε πόντους χάρη κυρίως στον Δημόπουλο (7π), με τους Τσιβελεκίδη και Αβράμπο (6 & 5 πόντοι αντίστοιχα) να μην τους αφήνουν να πλησιάσουν περισσότερο, ολοκληρώνοντας το πρώτο μέρος με το σκορ στο 13-22.

Δεν άλλαξε κάτι μετά τη διακοπή. Οι "Ισπανοί" με πρωταγωνιστές τους Καλαμάρα (7), Κορρέ (5) και Αβράμπο (3) σκόραραν από τα 6.75 και παρά τις απαντήσεις των Δημόπουλου (6) και Καραμπεσύνη (3) διεύρυναν την απόσταση ως το +15, ενώ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου προηγούνταν με 26-39.

Έβαλαν δε τέλος σε κάθε συζήτηση για την τύχη της αναμέτρησης με το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Με σερι 12-0 από το ντουέτο Τσιβελεκίδη (8) και Αβράμπου (6)απογείωσαν τη διαφορά , και έφτασαν στο ροζ φύλλο δίκαια με το τελικό 33-55 !

Mvp του παιχνιδιού ήταν ο Χρήστος Καλαμάρας με 9 πόντους, 10 ριμπαούντ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 4 λάθη. Κλειδί του αγώνα αποτέλεσε ο Μηνάς Τσιβελεκίδης έχοντας 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους διακρίθηκε με double double ο Παναγιώτης Δημόπουλος καταγράφοντας 15 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές επέβαλλαν το τέμπο τους εξαρχής δίχως να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες.