Δεύτερη νίκη στη σειρά πέτυχε το Χάος στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ της Division 3 το βράδυ της Κυραικής στο Μαρούσι όταν και φιλοξένησε τους Terror East, χάρη στην πολύ καλή αμυντική προσπάθεια αλλά και το μεγάλο παιχνίδι του Πούλου !

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημα του. Οι γηπεδούχοι με 7-0 σερί πήραν το προβάδισμα χάρη στον εξαιρετικό Πούλο που είχε 8 πόντους και τη βοήθεια του Καθαράκη με 4 ακόμα. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο ακολουθούσαν εκ του σύνεγγης με τον Μπόζα να πρωτοστατεί με 6 πόντους, για το 16-14 των πρώτων δέκα λεπτών.

Το Χάος κατάφερε με την έναρξη της δεύτερης περιόδου να φτάσει στο +9 με τους Πούλο και Καθαράκη να πρωταγωνιστούν (με 7 & 4 πόντους αντίστοιχα) και κατάφερε να διατηρήσει την απόσταση παρά τα καλάθια του Σαπουντζή από την άλλη πλευρά, για να πάμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 32-24.

Ο ρυθμός των φιλοξενουμένων ανέβηκε μετά την ανάπαυλα. Έπαιξαν καλή άμυνα (Καράμπαμπας και Καθαράκης οι μόνοι σκόρερ του Χάους με 3 πόντους )και με σερί 9-0 με τους Ντεντόπουλο (4) και Φούρλα (3) μείωσαν σε απόσταση ενός σουτ (38-35) στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Ο Πούλος επέστρεψε την τέταρτη περίοδο για τα καλά. Με 8 ακόμα πόντους έφερε το Χάος στο +8, με τους κουρασμένους "Τρομοκράτες" να παραδίδονται (σκόραραν μόλις 4 πόντους) με το τελικό 48-39.

Mvp ήταν ο Θανάσης Πούλος έχοντας 23 πόντους, 5 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο αλάθανστος Βασίλης Καθαράκης με 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κώστας Ντεντόπουλος σημειώνοντας 8 πόντους, 18 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Στο πολύ καλό φίνις των νικητών.