Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου Division (2ο group), η FBC υποδέχθηκε τους Bricklayers. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με τις 2 ομάδες να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο. 52-48 ήταν το τελικό σκορ με την FBC να παίρνει την νίκη μέσα στην έδρα της!

Το παιχνίδι ήτανε ντέρμπι από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο έπαιξα με πολύ πάθος και είναι σίγουρο ότι έδωσα το 100%. 13-12 ήταν το επιμέρους σκορ με την FBC να δημιουργεί διαφορά ενός πόντου! Για τους γηπεδούχους 8 σερί πόντους έβαλε ο Α. Παρτσινέβελος. 4 είχε ο Κρίνης και 3 ο  Χύτας για τους Bricklayers.

Στον ίδιο ρυθμό κοιμήθηκε και η δεύτερη περίοδος αναμέτρησης με τους Bricklayers να περνάνε μπροστά με μισό καλάθι! 13-15 ήταν το επιμέρους σκορ. Οι άμυνες συνέχισαν να είναι ασφυκτικές, ενώ ο ρυθμός ήταν γρήγορος. Για τους γηπεδούχους 5 πόντους έβαλε ο πάντα τίμιος Μπανταβάνης. 4 είχε ο Θωμαΐδης. 6 είχε ο Κρίνης και 4 ο Γιαννίκας για τους φιλοξενούμενους.

Ο ρυθμός έπεσε στο τρίτο δεκάλεπτο με την κούραση να αρχίζει να κάνει την εμφάνιση της. Αυτό φαίνεται εύκολα και από το επιμέρους σκορ της περιόδου που ήταν 8-5 υπέρ της FBC (+2).  Για τους προπορευόμενους 4 παίχτες είχαν από 1 καλάθι έκαστος. Βέργος και Κρίνης είχαν και αυτοί από 2 πόντους ο κάθένας για τους BL!

Με την διαφορά στο καλάθι το παιχνίδι και το ροζ φύλλο αγώνα θα κρίνονταν στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο. Είδαμε ομηρικές μάχες και πολύ ωραίες φάσεις και από τους μεν αλλά κι από τους δε. Στο τέλος οι Bricklayers δεν άντεξαν από την πίεση της FBC και ηττήθηκε. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 52-48. Το δεκάλεπτο έληξε 18-16. Για τους νικητές 6 πόντους πέτυχε ο Μπανταβάνης και 4 ο Αβραμίδης. Γιαννίκας και Κρίνης είχαν από 6 για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Παρτσινέβελος με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ (5-4) και 1 ασίστ σε 22 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θ. Κρίνης με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ (2-6), 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ι. Αβραμίδης με 6 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 22 λεπτά αγώνα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ και στις τελευταίες επιθέσεις!