Το βράδυ της Πέμπτης στο Ολυμπιακό Στάδιο οι Κόνδορες υποδέχτηκαν τους Indians στο πλαίσιο της τέταρτης στάσης του δεύτερου γκρουπ της Division 3, και μετά από εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο πήραν το πρώτο ροζ φύλλο στην κούρσα του πρωταθλήματος !

Οι γηπεδούχοι πάτησαν καλύτερα στο παρκέ. Με το δίδυμο Οικονομούλα και Δημόπουλου σε κέφια (έκαστος από 6π) και άμυνα από μπετόν (Γάκος και Γκόγκας πέτυχαν από ένα τρίποντο από την άλλη πλευρά) προηγήθηκαν σχεδόν με διψήφια διαφορά (16-7) στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στη συνέχεια με τον Γκόγκα να παίρνει προσπάθειες (7π) και το τρίποντο του Κουρκουρή, όμως τόσο ο Κατζιλιεράκης (5) όσο και ο Παπουτσής (4) δεν τους άφησαν να πλησιάσουν πιο πολύ από το 27-21 του ημιχρόνου.

Μετά τη διακοπή του ημιχρόνου οι Κόνδορες άνοιξαν τα φτερά τους ! Με τους Οικονομούλα (6), Αναστασιάδη καιΠαπουτσή (από 4π) να ηγούνται έφτασαν ως το +16. Οι Indians είδαν μόνο το τρίποντο του Μπεκράκη και τα καλάθια των Λαζαρίδη και Αρβανίτη (από 2π) με συνέπεια το 44-29 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι ρόλοι αντιστράφηκαν ! Η παρέα του Κρητικού σκάρωσε μια άνευ προηγουμένου ανατροπή και με επιμέρους 5-20 με δράστες τους Λαζαρίδη (7), Γκόγκα (5), Γάκο και Μπεκράκη (από 3) όχι μόνο ροκάνισε την απόσταση αλλά και ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος. Όμως ο Κατζιλιεράκης έδωσε την πρώτη νίκη για τους Κόνδορες με 52-49 !

MVP ήταν ο αλάνθαστος Χρήστος Οικονομούλας με 18 πόντους (3/4 τρ), 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 4 κλεψίματα. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί, ο Φίλιππος Παπουτσής έχοντας 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους καλύτερος με double figures ήταν ο Βάχος Λαζαρίδης μετρώντας 12 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές διαχειρίστηκαν καλύτερα τις τελευταίες κρίσιμες στιγμές !