Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου Division (1ο group) οι ΜΓΚ αναμετρήθηκαν με το Χάος. Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση, επαφές και πολλά τρεξίματα. 61-49 ήταν το τελικό σκορ με τους ΜΓΚ να παίρνουν την νίκη χάρις στα αδέλφια Λάιος και χάρις στο τρομερό 3ο δεκάλεπτο που πραγματοποίησαν.

Ισορροπημένο ήταν σε γενικές γραμμές το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά από νωρίς. Δεν έλειψαν τα φάουλ και οι πολλές επαφές στο low post. 15-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τους ΜΓΚ να παίρνουν αέρα 1 καλαθιού. Για τους γηπεδούχους 7 πόντους πέτυχε ο Β. Λάιος και 5 ο Γ. Λάιος. Ο Πούλος ξεχώρισε για το Χάος με 5 πόντους. Με 2 καλάθια ακολούθησε ο Λάμπος.

Μπροστά στο σκορ πέρασε το Χάος στο ημίχρονο. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι έντονο με τις 2 ομάδες να παίζουν με πολύ πάθος, παρά τα λάθη και τα άστοχα σουτ. 9-12 ήταν το επιμέρους σκορ. Τον χαβά του με 5 πόντους συνέχισε ο Β. Λάιος για τους ΜΓΚ. Σειρά στο σκοράρισμα για το Χάος πήρε ο Καραπιστόλης με 5 σερί πόντους. 4 έβαλε ο Καθαράκης.

Η ζημιά για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 3ο δεκάλεπτο. «Τα παιδιά του Παγετού» με πολύ ορμή έχοντας φορμαρισμένο τον Α. Μακρή πέρασαν μπορστά στο σκορ και δημιούργησαν μια διαφορά 9 πόντων. 18-8 ήταν το επιμέρους σκορ με το Χάος να μην μπορεί να αντιδράσει. Για τους προπορευόμενους 8 πόντους έβαλε ο Α. Μακρής και 4 ο Γ. Λάιος.4 πόντους είχε για το εκτός ρυθμού Χάος ο Αλεξόπουλος.

Με την διαφορά στους 9 πόντους οι ΜΓΚ είχαν τον 1ο λόγο στην 4η περίοδο. Μπορεί το Χάος να προσπάθησε και να έδειξε σημάδια ανάκαμψης, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Το παιχνίδι έληξε 61-49 και οι ΜΓΚ πήραν μια σημαντική νίκη. Το σκορ του δεκαλέπτου ήταν 19-16. Για τους νικητές 8 πόντους έβαλε ο Β. Λάιος. 4 πέτυχε ο Π. Μακρής. Για τους ηττημένους 3 καλάθια είχε ο Αλεξόπουλος.

Mvp του αγώνα ήταν ο Β. Λάιος με 21 πόντους, 13 ριμπάουντ (12-1), 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλόκ και 4 λάθη σε 37 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ. Τσιαμποκάλος με 6 πόντους, 5 ριμπάουντ (5-0), 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη σε 32 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Α. Μακρής με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 1 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ποιότητα του Β. Λάιου!