Την τέταρτη τους νίκη πέτυχαν το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ οι FBC όταν και φιλοξενήθηκαν από τους Brotherhoops μετά από μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, χάρη στην εμπειρία τους και τη δύναμη πυρός στο ζωγραφιστό.

Οι γηπεδούχοι μετά το αρχικό 2-8 (Παρτσινέβελος 6π) έτρεξαν ένα 10-0 με τον Α.Βουγα (8) να σκοράρει από μακριά και τον Αβράμη (4) να σιγοντάρει, προηγούμενοι με 14-10 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Διατήρησαν τα ηνία της αναμέτρησης και στη συνέχεια καθώς ο χαμηλός ρυθμός και η προσήλωση στα αμυντικά καθήκοντα ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία. ο Μ. Βουγας σκόραρε για 3 για τους Hoops, ενώ ο Δημητράκης είχε τέσσερις πόντους για τους FBC, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 23-18.

Οι Brotherhoops βρέθηκαν στο +10 με το καλημέρα στην επανάληψη χάρη στους Τζεβελέκο (4) και τα τρίποντα των Βουγάδων, όμως έπαθαν μπλακ άουτ ! Στον αντίποδα , ένα σερί 13-0 έφερε τα πάνω κάτω, με τους Μπανταβάνη (7) και Παρτσινέβελο (6) να ηγούνται και να προσπερνούν με 33-37 στο τριαντάλεπτο.

Οι FBC έφτασαν εως το +14 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, χάρη στον Δημητράκη (9π). Οι Brotherhoops προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, με τους Α.Βουγά , Αβράμη (από 4), Χάλαρη και Βιτανόπουλο (από 3) μειώνοντας ως τους έξι, δίχως όμως να απειλήσουν άμεσα , με τους φιλοξενούμενους να βλέπουν για τέταρτη φορά φέτος το ροζ χρώμα του φύλλου με το τελικό 49-55.

Mvp ήταν ο αλάνθαστος Αποστόλης Παρτσινέβελος με 16 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 3 μπλοκ ! Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Νίκος Δημητράκης που κατέγραψε 13 πόντους, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αλέξανδρος Βουγας με double double και 15 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους νικητές να αποκτούν διψήφια διαφορά και να αντέχουν στην πίεση.