Σε ένα παιχνίδι που ράγισαν καρδιές, οι Munchies Reloaded με καλάθι του Κεραμίδα στο φινάλε λύγισαν του ΜΓΚ με 48-45 στο κλειστό του ΟΑΚΑ. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν το μπάσκετ τους. Οι ΜΓΚ ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με 15-8 στο 10’ με τον Μακρή να έχει 6 πόντους και τον Ρίζο 3. Για τους γηπεδούχους, από 2 έβαλαν οι Αδαμόπουλος, Καρανίκας και Κεραμίδας. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Munchies Reloaded προσπάθησαν να αντιδράσουν. Με τους Αδαμόπουλο, Καρανίκα, Σταθόπουλο και Κεραμίδα να συνδέονται με το αντίπαλο καλάθι, οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα επιμέρους 10-7 σερί και μείωσαν στους 4, 22-18 με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ρίζος για τους ΜΓΚ έβαλε 5 πόντους σε αυτό το διάστημα. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο και παρά την πίεση που ασκούσαν οι Munchies, οι ΜΓΚ διατηρούσαν τα ηνία. Ο Ρίζος ηγούνταν στην επίθεση (είχε φτάσει στους 11) με τον Χρήστου να ακολουθεί με 5 και τους φιλοξενούμενους να κλείνουν το δεκάλεπτο στο συν 4, 32-28. Για τους «μπλε», Καρανίκας και Κεραμίδας έβαλαν από 8 πόντους. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Οι Munchies ισοφαρίστηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα με καλάθι του Μαρτσάκη, αλλά οι «μπλε» με ωραίο play από την επαναφορά απάντησαν με πόντους του Κεραμίδα, παίρνοντας τελικά μία σημαντική νίκη με 48-45. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Κεραμίδας με 16 πόντους (8/18 δίποντα), 10 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χρήστος Χρήστου με 8 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Πέτρος Αδαμόπουλος είχε 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: Στο μεγάλο καλάθι του Γιώργου Κεραμίδα στο φινάλε του ματς