Σαββατόβραδο στο Ίλιον και για την 5η στάση του δεύτερου γκρουπ της Division 3 οι πρωτοπόροι Power Strangers αντιμετώπισαν τους Indians και μετά από έναν συναρπαστικό σε εξέλιξη αγώνα διατήρησαν στο νήμα το αήττητο τους !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα με τους Τσατσα (7), Πανοσκαλτση (6) και Γαλανόπουλο (4) ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης. Οι αντίπαλοι τους απάντησαν περιστασιακά με τους Γκόγκα και Τσάγκα 9από 4π0 , για το 17-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Power διατήρησαν το ίδιο αγωνιστικό μοτίβο με έμφαση στην άμυνα. Ο Πανοσκαλτσης πέτυχε ακόμα πέντε πόντους και ο Βρέλλος ένα τριποντάκι, ενώ Τσάγκας και Σωτηρέλλης (με 5 & 4 πόντους αντίστοιχα) κράτησαν τους Indians σε σχετικά κοντινή απόσταση (29-23) στου δρόμου τα μισά.

Το πράγμα μαζεύτηκε μετά την ανάπαυλα. Οι Strangers με τους Γαλανόπουλο (5), Πανοσκαλτση και Τσατσα (από 4π) αντιστάθηκαν στην αντεπίθεση των Γκόγκα (8) και Τσάγκα (6), με το συγκρότημα του Κρητικού να πλησιάζει στο 43-41 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία είχαμε τις πιο πολλές συγκινήσεις. Οι φιλοξενούμενοι με τον Γκόγκα να δείχνει ασταμάτητος με 10 πόντους και τον Τσάγκα βράχο (6π) κάτω απ' τα καλάθια προσπέρασαν με 58-59 ! Ο Τσατσας (6π) αστόχησε αλλά ο Γαλανόπουλος ήταν εκεί ! Πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και σκόραρε , με τον Τσατσα νε ευστοχεί σε μια βολή δίνοντας το ροζ φύλλο στους Power Strangers με το τελικό 61-59 !

MVP ήταν με double double o Αντώνης Γαλανόπουλος με 19 πόντους, 22 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί, Σταύρος Πανοσκαλτσης με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Για τους Ινδιάνους καλύτερος ήταν ο Γιάννης Τσάγκας με double figures και 21 πόντους, 15 ριμπάουντ, 2 ασιστ,  1 μπλοκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Στις αντοχές και την ψυχραιμία των νικητών στο τέλος.