Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου Division (1ο group), οι The Unfamous αναμετρήθηκαν με τους Terror East. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του, με τον ηνίοχο του αγώνα να αλλάζει συνεχώς, ενώ το ματς κρίθηκε στην παράταση (63-63). 66-73 ήταν το τελικό σκορ με τους ΤΕ να παίρνουν μια πολύ δύσκολη και σημαντική νίκη!

Καλύτερα ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι στο 1ο δεκάλεπτο. Με οδηγό τον καυτό Αγγελή με 3 τρίποντα οι The Unfamous δημιούργησαν μια διαφορά 4 πόντων. 17-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους Terror East 5 πόντους πέτυχε ο Μπόζας.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν πλήρως το παιχνίδι στην 2η περίοδο. Με ομαδικό μπάσκετ και καλή άμυνα οι «τρομοκράτες» εκμηδένισαν την κατά τους διαφορά. 14-18 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 7 πόντους πέτυχε ο Κριτσαντώνης. 2 τρίποντα είχε ο Μπόζας και 5 πόντους ο Κουλούκης για τους φιλοξενούμενους.

Οι «τρομοκράτες» κατάφεραν να περάσουν μπροστά το σκορ στην 3η περίοδο. Στο ίδιο τέμπο με το ίδιο mindset οι Terror East επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Πέτυχαν 21 πόντους, δέχθηκαν 16 και δημιούργησαν μια διαφορά 5 πόντων. Για τους The Unfamous 5 πόντους πέτυχε ο Αργυριάδης. Πρίφτης και Γκούμας είχαν από 2 καλάθια έκαστος. 8 είχε ο καυτός Μπόζας για τους φιλοξενούμενους. Με 5 πόντους ακολούθησε ο πάντα τίμιος Στόκας.

Χάρμα οφθαλμών ήταν το 4ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν σκληρό, αλλά ορθό μπάσκετ και χάρισαν πολύ θέαμα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το ματς, αλλά δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την νίκη, καθώς ο Μπόζας με 1 τρίποντη βόμβα έστειλε το ματς στην παράταση. 16-11 ήταν το επιμέρους σκορ, ενώ 63-63 ήταν το σκορ της ΚΔ. Για τους γηπεδούχους 5 είχε ο Πετρόπουλος και 8 πέτυχε ο Αγγελής. 8 είχε ο τρομακτικά καλός Μπόζας.

Στο εξτρά πεντάλεπτο οι Terror East έδειξαν την ηρεμία και την εμπειρία τους. Με οδηγό την άμυνα και έχοντας μπροστά τις εκλάμψεις των Στοκά (5 πόντοι) και Τάτση (5 πόντοι) οι «τρομοκράτες» πήραν την νίκη. 66-73 ήταν το τελικό σκορ με τους The Unfamous να σκοράρουν μόνο από βολές!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ι. Μπόζας με 29 πόντους, 7 ριμπάουντ (7-0), 3 ασίστ και 2 λάθη σε 39 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Αγγελής με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ (9-0), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 41 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ν. Νίτισικας με 5 πόντους, 17 ριμπάουντ (12-5), 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 28 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από το τρίποντο του Μπόζα που έστειλε το ματς στην παράταση και ύστερα από την ηρεμία που είχαν οι νικητές στο εξτρά πεντάλεπτο!