Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Division 3 (group 2), η FBC αντιμετώπισε τους Κόνδορες BC. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από την σκληράδα και την ανταγωνιστικότητα των 2 ομάδων, με την FBC να φορτσάρει στο 3ο δεκάλεπτο και με οδηγό τον Παρτσινέβελο να κερδίζει τους φιλοξενούμενους. 49-35 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης!

Μέτρια τουλάχιστον επιθετικά ξεκίνησαν και οι 2 ομάδες. Οι παίχτες έπαιζαν νευρικά, ενώ αμυντικά η ζώνη λειτούργησε και για τις 2. 6-6 ήταν το επιμέρους σκορ της περιόδου. Για τους γηπεδούχους Παρτσινέβελος, Λαυκίδης και Μπανταβάνης έβαλαν από 1 καλάθι έκαστος. Παντελιάς, Τσιανός και Αναστασιάδης έκαναν το ίδιο για τους Κόνδορες BC.

Ο ρυθμός ανέβηκε λίγο στο 2ο δεκάλεπτο. Οι άμυνες συνέχισαν να είναι κλειστές, ενώ το τέμπο ήταν σχετικά αργό. 9-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τα «αρπακτικά» να δημιούργουν μια διαφορά 4 πόντων. Για την FBC 4 πόντους πέτυχε ο Παρτσινέβελος, ενώ 3 έβαλε ο Δημητράκης. Σε 2 τρίποντα ευστόχησε ο Δημόπουλος για τους προπορευόμενους. Με 1 εύστοχο τρίποντο ακολούθησε ο Οικονομούλας.

Η μεγάλη ζημιά για τους Κόνδορες BC έγινε στο 3ο δεκάλεπτο. Η FBC με οδηγό τον άχαστο Παρτσινέβελο μπήκε με πολύ φόρα. Επέβαλλε τον ρυθμό της, αμυντικά ήταν ανίκητη και δημιούργησε με τον τρόπο αυτό μια διαφορά 7 πόντων. 19-8 ήταν το επιμέρους σκορ. Για την FBC 11 πόντους πέτυχε ο Παρτσινέβελος. Για τους εκτός ρυθμού Κόνδορες BC Οικονομούλας και Αναστασιάδης έβαλαν από 3 πόντους έκαστος.

Στο 4ο δεκάλεπτο η FBC δεν έδωσε περιθώρια στους Κόνδορες BC. Με όπλο την άμυνα και τα ελεύθερα σουτ, έστειλε την διαφορά στους 14 πόντους και πήρε την νίκη. 49-35 ήταν το τελικό σκορ. 15-8 έληξε η περίοδος. Για τους νικητές 8 πόντους πέτυχε ο Μπανταβάνης. Για τους Κόνδορες BC2 καλάθια έβαλε ο Οικονομούλας!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Παρτσινέβελος με 21 πόντους, 13 ριμπάουντ (10-3), 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 25 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ. Χρονόπουλος με 6 πόντους, 6 ριμπάουντ (3-3), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 19 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Χ. Λαυκίδης με 4 πόντους, 12 ριμπάουντ (7-4), 2 ασίστ και 2 λάθη σε 20 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την dominant παρουσία του Παρτσινέβελου στο παρκέ!