Στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής για το Division 3 North Group 1 το Χάος αντιμετώπισε τους Slow Leopards και πήραν την 3η τους νίκη για φέτος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο αρκετά εύστοχοι με πρωταγωνιστές τους Καθαράκη (8), Πούλο και Μπαλάση από (4). Από την άλλη πλευρά οι Slow Leopards δεν ξεκίνησαν το ίδιο εύστοχα με τους Μαυρεπή (4) και Μουρούτσο (3) διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου σε 16-7.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο αυξήθηκε η ροή του σκοραρίσματος και από τις δυο πλευρές. Οι φιλοξενούμενοι με τους Κουτσομάρκο Κ. (5), Παλλαντζά (4) και από (1) ο Μαυρεπής. Από την άλλη το Χάος με τους Καραπιστόλη (6), Καθαράκη (4) και με δυο πόντους οι Τσιαμπούκαλος, Μπαλάσης και Λάμπος με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 32-17.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι άμυνες και από τις δύο πλευρές έγιναν πιο σκληρές. Οι γηπεδούχοι με τους Αλεξόπουλο (4), Πούλο (4) και με ένα πόντο ο Καραπιστόλης. Από την άλλη οι Slow Leopards με τους Μουρούτσο (8) και (4) ο Καραμπεσύνης διαμόρφωσαν το σκορ τρίτης περιόδου σε 39-29.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έκλεισαν το παιχνίδι με τρομερές άμυνες κρατώντας τους Slow Leopards.μόλις στους 5 πόντους Το Χάος με τους Πούλο (3), από δύο οι Λάμπος και Καραπιστόλης, και από (1) οι Τσιαμπούκαλος και Καθαράκης. Οι Slow Leopards έμειναν από δυνάμεις με τους Ρεντίφης και Μαυρεπής από (2) και ο Κουτσομάρκος Α. με (1) με το σκορ στο τέλος της τέταρτης περιόδου να διαμορφώνεται σε 48-34.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 18/50 (36,0%) και βολές 12/21 (57,1%)) μάζεψαν 49 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 12 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 12 ασίστ συνολικά με 16 λάθη στη διάρκεια του αγώνα.

MVP:  Αναδείχθηκε ο Ευθύμης Καραπιστόλης ο οποίος σημείωσε 9 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα με 16 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Βαγγέλης Μουρούτσος ο οποίος σημείωσε 11 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα με 12 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Λάμπος ο οποίος σημείωσε 4 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα με 11 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα και η εμπειρία του Χάους τους έδωσε την νίκη.