Την ξέφρενη τους πορεία συνέχισαν και το βράδυ της Παρασκευής οι Basket Fathers, όταν στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής φιλοξενήθηκαν στο Ίλιον από τους Indians και μετά από σαραντάλεπτη μάχη επικράτησαν στο τέλος όντας πιο ψύχραιμοι από τη γραμμή της φιλανθρωπίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με πρωταγωνιστή τον Σιάνη (8π) και τους Αμπατζή, Καλτσά (από 4) αλλά και το τρίποντο του Περάκη πήραν κεφάλι στο σκορ. Οι αντίπαλοι τους απαντούσαν με τους Τσάγκα (4) και Λαζαρίδη (3), για το11-19 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Ινδιάνοι με τον Γάκο να μπαίνει στην εξίσωση του παιχνιδιού και τον Τσάγκα (από 4π ο καθένας) προσπάθησαν να επιστρέψουν και χάρη στην άμυνα τους. Ωστώσο ο Περάκης (4π) κράτησε τους "Πατεράδες" μπροστά με 25-29 στο ημίχρονο.

Η παρέα του Κρητικού ισορρόπησε τα πράγματα μετά την ανάπαυλα. Ο Λαζαρίδης ανέβασε στροφές με εννέα πόντους, με τους Fathers να απαντούν με τους Σιάνη, Καλτσά (από 5π) και Τρίμη (4), για το ισόπαλο 43-43 στο τριαντάλεπτο.

Σε μάχη χαρακωμάτων εξελίχθηκε και το τελευταίο δεκάλεπτο. Σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού οι Basket Fathers είδαν τον Τρίμη (7π) να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες μαζί με τον Δερμιτζάκη (4π) προηγούμενοι με 53-56 ! Οι Indians απάντησαν με τους Λαζαρίδη, Κουρκουρή και Τσάγκα ενώ το τρίποντο του Γάκου έβαλε φωτιά στο παιχνίδι ! Όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν ψύχραιμοι στις βολές που ακολούθησαν και πήραν την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα με το τελικό 57-60 !

Mvp αναδείχθηκε ο Νίκος Καλτσάς έχοντας 10 πόντους , 9 ριμπάουντ, αλλά και 2 ασιστ, 2 κλεψίματα,1 μπλοκ κι ένα λάθος. Παίκτης κλειδί ήταν ο  Αλέξης Αμπατζής με 8 πόντους, 15 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 5 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λάθος.

Καλύτερος για τους ηττημένους σχεδόν στο triple double figure ήταν ο Βάχος Λαζαρίδης με 18 πόντους, 15 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 1 κλέψιμο αλλά και 7 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην καλή διαχείριση των ειδικών καταστάσεων στο τέλος από τους νικητές