Οι Unfamous λύγισαν 73-64 τους ΜΓΚ, σε ένα συγκλονιστικό ματς, για την 6η αγωνιστική στο Group 1 της Division 3.  Η αναμέτρηση είχε αρκετά σερί, διψήφιες διαφορές που πήραν κι οι δύο ομάδες αλλά και δραματικό φινάλε. 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προέρχονταν από την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα κι ήθελαν να βγάλουν αντίδραση, κάτι που τελικά κατάφεραν να κάνουν, μολονότι παρατάχθηκαν μόλις με έξι παίκτες. Οι Unfamous ανέβηκαν στο 4-1, την ίδια ώρα που οι ΜΓΚ γνώρισαν τη δεύτερη σερί ήττας τους κι έπεσαν στο 2-4. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι έκαναν ένα σερί 12-0 στο πρώτο δεκάλεπτο και μετέτρεψαν το 7-8 (4’) σε 19-8 (7’)΄, δείχνοντας ότι έχουν πάρει την πρωτοβουλία στο παιχνίδι. Η απάντηση των Unfamous, όμως, ήταν άμεση και με 10 διαδοχικούς πόντους πλησίασαν στο -1 (19-18), για να ολοκληρώσουν επιμέρους 16-4, με το οποίο βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 24-23.

Ο αγώνας ήταν «κλειστός» μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, αλλά μετά την ανάπαυλα, οι Unfamous μπήκαν πιο δυνατά, επέβαλαν τον ρυθμό τους και με την άμυνα τους κράτησαν τους αντιπάλους τους δίχως καλάθι (έβαλαν μόνο μια βολή) για σχεδόν 5 λεπτά. Ένα 8-0 τους έφερε για πρώτη φορά στο +10 (41-31 στο 33’), ενώ σταδιακά έφτασαν τη διαφορά ακόμα και στο +15 (51-36).

Οι ΜΓΚ βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά η αντίδραση τους ήταν εντυπωσιακή, με τα τρίποντα του Μακρή να αλλάζουν το μομέντουμ. Με επιμέρους σκορ 19-4(!), βρέθηκαν από το -15 στην ισοπαλία (55-55 στο 32’), με το δραματικό φινάλε να αποτελεί, από εκεί και πέρα, τη… φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. 

Με την ομάδα του στο -1 (63-64), ο Μανωλόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να τη βάλει μπροστά στο σκορ, καθώς είχε 0/2 βολές. Ήταν η στιγμή που έκρινε πολλά στο ματς, καθώς στην επόμενη φάση ο Αγγελής σκόραρε τρίποντο με ταμπλό(!) από τη γωνία. Οι Unfamous πήραν ψυχολογία και φτάνοντας το σερί τους στο 7-0, ξέφυγαν με 71-63 και «κλείδωσαν» τη νίκη. 

Player of the Game: Ο Χρήστος Ραλλάκης πρωτοστάτησε όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό καθώς βοήθησε και σε άλλους τομείς, ενώ ήταν καθοριστικός στο φινάλε, καθώς σημείωσε τους 6 από τους τελευταίους 11 πόντους της ομάδας του. Τελείωσε το ματς με 24 πόντους (8/14 σουτ), 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και μια τάπα.   

Παίκτης «κλειδί» ήταν ο Γιάννης Πρίφτης, ο οποίος έκανε «αθόρυβη» δουλειά, τελειώνοντας την αναμέτρηση με νταμπλ νταμπλ. Μέτρησε 14 πόντους, χωρίς να εκβιάσει προσπάθειες (6/9 σουτ), μάζεψε 13 ριμπάουντ, ενώ είχε ένα κλέψιμο και μια τάπα.

Που κρίθηκε: Στις λεπτομέρειες, όπως οι δύο χαμένες βολές του Μανωλόπουλου και το τρίποντο με ταμπλό του Αγγελή, αλλά και στα λάθη. Σε ένα τόσο «κλειστό» ματς οι ΜΓΚ έκαναν υπερδιπλάσια (17 έναντι 8) κι όπως είναι φυσικό το πλήρωσαν.