Ψηλά στη βαθμολογία του δεύτερου γκρουπ της Division 3 η AgeliBC και την έκτη αγωνιστική όταν και φιλοξενήθηκε στο Ίλιον από τους Primero De Mayo το απόγευμα του Σαββάτου, χάρη στην υπεροχή της κοντά στο καλάθι που της επέτρεψε να πάρει διαφορά και να τη συντηρήσει μετά το πρώτο διάστημα του παιχνιδιού.

Αρχικά όμως ήταν οι γηπεδούχοι εκείνοι που βρήκαν ρυθμό με τους Έξαρχο (8) και Χονδρομάρα (4) και παρά τις προσπάθειες του ταχύτατου Κεχαγιόγλου (7) προηγήθηκαν με 18-14 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Τα πράγματα άλλαξαν στη συνέχεια με την Αγέλη να βρίσκει λύσεις στη ζώνη που αντιμετώπιζε. Τα σουτ έδωσαν ψυχολογία , άνοιξαν την αντίπαλη άμυνα με το δίδυμο Μπακλού και Αντωνόπουλου (από 10 πόντους έκαστος) να κάνει θραύση μπροστά. Με επιμέρους 4-20 προσπέρασαν και πήραν διψήφια διαφορά. Για τους Primero o Έξαρχος (4) και ο Κολτσίδης (3) μείωσαν σε 27-41 στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξαν και πολλά μετά την ανάπαυλα. Οι περιφερειακές λύσεις των φιλοξενούμενων (Κεχαγιόγλου 7, Κωσταράς 6) κράτησαν την απόσταση σε επίπεδα ασφαλείας παρά τις ενέργειες των Πάνου (5), Χονδρομάρα και Έξαρχου (από 4π), με το τριαντάλεπτο να ολοκληρώνεται με 42-58.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Primero de Mayo αναθάρρυσαν με τους Κολτσίδη (5), Καλογερόπουλο, Πάνου (από 3π) να ευστοχούν έξω από την περίμετρο . Ωστόσο ο Μπακλούς με επτά πόντους απομάκρυνε κάθε περίπτωση ανατροπής, με την Αγέλη να πετυχαίνει την τέταρτη της νίκη με το τελικό 60-69 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο ..Μπάτμαν Κώστας Αντωνόπουλος. Eίχε 17 πόντους, 30 (!!) ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη. τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Δημήτρης Κεχαγιόγλου σημειώνοντας 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, ασιστ και κλεψίματα και ένα λάθος.

Για τους Primero πιο αποδοτικός παρουσιάστηκε ο Δημοσθένης Έξαρχος με 20 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές είχαν δεμένη τη ρακέτα τους και όταν μπήκαν τα σουτ από μακρινή απόσταση βρήκαν ρυθμό και δεν ξανακοίταξαν πίσω