Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου Division(1ο group), οι Terror East αναμετρήθηκαν με τους Pink Panthers. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του, ενώ το χαρακτήρισε η σκληράδα και των 2 ομάδων. 46-57 ήταν το τελικό σκορ με τους «πάνθηρες» να παίρνουν την νίκη!

Ισορροπημένο πλήρως ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν ζεστά. Είδαμε ωραίες φάσεις, σκληρό μπάσκετ και άμυνες από γρανίτη. 14-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 5 πόντους έβαλε ο Φούρλας και 4 ο Σαπουντζής. Αγορής και Αρβανιτάκης πέτυχαν από 2 καλάθια έκαστους για τους Pink Panthers.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 2η περίοδος. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε στο 3ο δεκάλεπτο στο απόλυτο 0. 14-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους «τρομοκράτες» 5 πόντους είχε ο τρομερός Καλοπήτας. 4 είχε και ο Παναγιωτακόπουλος για τους «πάνθηρες»!

Μια ισχνή διαφορά 1 πόντου δημιούργησαν οι Panthers στο 3ο δεκάλεπτο. Το τέμπο ήταν παρόμοιο αν όχι ίδιο με αυτά των προηγούμενων δεκαλέπτων. Οι 2 ομάδες αν και κουρασμένες έδειχναν να δίνουν το 100%. Ο Τάτσης τράβηξε κουπί για τους γηπεδούχους με 6 πόντους και πολλά τρεξίματα. 4 είχε ο Λύτρας και από 3 Αρβανιτάκης και Ασημάκης για τους προπορευόμενους.

Με την διαφορά στον 1ο πόντο όλα θα κρίνονταν στην 4η και τελευταία περίοδο. Οι Pink Panthers έχοντας 12 παίχτες έναντι 7 των Terror East είχαν περισσότερες δυνάμεις. Έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο, πέτυχαν εύκολα καλάθια και έφτασαν στο +11 κερδίζοντας με τον τρόπο αυτό το παιχνίδι! 46-57 ήταν το τελικό σκορ με την περίοδο να λήγει στο 10-20. Για τους νικητές 10 πόντους έβαλε ο Ντζόγιας και από 4 Αρβανιτάκης και Παναγιωτακόπουλος. Τάτσης και Σαπουντζής έβαλαν από 2 καλάθια ο καθένας για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Αγορής με 8 πόντους, 13 ριμπάουντ (9-4) και 1 ασίστ σε 25 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Σαπουντζής με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ (3-1), 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 27 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ε. Ντζόγιας με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ (3-3), 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 22 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τις ανάσες που είχαν οι Panthers στην 4η περίοδο!