Εύκολη επικράτηση για τους BROTHERHOOPS με 69-40 απέναντι στους ΚΟΝΔΟΡΕΣ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 13-0 σερί με τους Πρά να σκοράρει από κοντά και τους Βουγά Αλ. και Βιτανόπουλο να σκοράρουν τρίποντα. Οι Πράς και Χάλαρης σκόραραν με σουτ για να μειώσει ο Τσιάνος με κοντινό καλάθι. Ο Πράς με τρίποντο έκανε το 16-2.

Με τους Κατζιλιεράκη και Τσιάνο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αλλά ο Βουγάς Μ. απάντησε με τρίποντο. Ο Δημόπουλος με τον ίδιο τρόπο μείωσε αλλα ο Βουγάς Αλ. με έμμεσο τρίποντο έκανε το 22-9. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στους 6 με βολές των Τσιάνου και καλάθια των Αναστασιάδη και Κατζιλιεράκη. Ο Παντελιάς με τρίποντα κατάφερε να μειώσει στους 3 πόντους αλλά λίγο πριν το τέλος οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και με 2 τρίποντα του Χάλαρη και καλάθι του ίδιου παίχτη έκαναν το 34-23.

Ο Βουγάς στην αρχή του 2ου ημιχρόνου σκόραρε 5 πόντους για να απαντήσουν οι Κοντομανώλης και Αναστασιάδης. Ο Βλασόπουλος που πέρασε στο ματς σκόραρε 4 πόντους ενώ ο Βουγάς Αλ. σκόραρε κι άλλο τρίποντο. Η Διαφορά αυξήθηκε από τον ίδιο παίχτη στο 49-31. Ο Κατζιλιεράκης μείωσε αλλά ο Πράς έκανε το 51-33.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν τρίποντο με τον Πρά και ο Βουγάς από κοντά έκανε το +24. Τα πράγματα έγιναν δύσκολά. Οι Χρονόπουλος και Αναστασιάδης μείωσαν αλλά νέο τρίποντο του Πρά σφράγισε τη νίκη. Ο Βουγάς Μ. σκόραρε τρίποντο και οι Βλασόπουλος, Βουγάς Μ έκαναν το 69-38. Ο Χρονόπουλος σκόραρε στο τέλος για το τελικό σκορ.

MVP της αναμέτρησης ο Πράς με 11 πόντους και 20 ριμπάουντ.

για τους ΚΟΝΔΟΡΕΣ ο Κατζιλιεράκης είχε 10 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στα κρίσιμα σημεία οι γηπεδούχοι βρήκαν τρίποντα ενώ έτρεξαν πάρα πολύ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.