Πέμπτη νίκη για τους FBC στο πλαίσιο της έβδομης στάσης του δεύτερου γκρουπ της Division 3 όταν το Σάββατο φιλοξένησαν στο ΟΑΚΑ την Ageli και πιάνοντας καλή απόδοση μετά το πρώτο μέρος παρέμειναν στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα φτάνοντας σε double score (7-14) χάρη στο δίδυμο Τσουμάνη και Βασιλόπουλου ( (6 & 5 πόντοι αντίστοιχα), ενώ οι αντίπαλοι τους μείωσαν με τους Λαυκίδη (5) και Παπαμιχαλόπουλο (4) ως το 10-14 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η Αγέλη με νέο σερί 9-0 έφτασε στο +8 με τον Τσουμάνη (ακόμα οκτώ πόντοι) να δείχνει ασταμάτητος, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τους Δημητράκη και Σταύρου (από 5 πόντους) και ροκάνισαν τη διαφορά ως την ελάχιστη δυνατή τιμή (24-25) στη μέση της διαδρομής.

Ντέρμπι ήταν το παιχνίδι και μετά την ανάπαυλα. Οι FBC βρήκαν σκορ στο ζωγραφιστό από τους Παρτσινέβελο (6) και Λαυκίδη (5) αποκτώντας το προβάδισμα, με την Ageli να ακολουθεί χάρη στην περιφερειακή δράση από τους Μπακλού (5), Τσουμάνη και Κωσταρά 9από ένα τρίποντο), με το σκορ να βρίσκεται στο 41-36 στο τριαντάλεπτο.

Οι FBC έφτασαν εως το +12 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, χάρη στους Παρτσινέβελο (8) και Τριαντάφυλλο (6). Με τη βοήθεια των Παπαμιχαλόπουλου και Δημητράκη (από 3π) διατήρησαν αποστάσεις πέριξ των δέκα πόντων παρά τη μεγάλη προσπάθεια από τους Βασιλόπουλο (8) και Μπακλού (7), κατακτώντας τη νίκη με το τελικό 66-58 !

Mvp ήταν με double double ο Χρόνης Λαυκίδης έχοντας 14 πόντους, 17 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 3 λάθη ! Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Νίκος Δημητράκης που κατέγραψε 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αποστόλης Τσουμάνης με 19 πόντους, 1 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές απέδωσαν καλύτερα στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, εκμεταλλεύτηκαν τα ύψη τους και πήρα το ροζ φύλλο !