Σε ένα ντέρμπι στα χαμηλά στρώματα της τρίτης κατηγορίας του δεύτερου ομίλου, οι Gipsy Blinders αντιμετώπισαν τους Primero De Mayo με τις δυο ομάδες να θέλουν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η πρώτη περίοδος ήταν ντέρμπι με τους Πασχαλάκη και Πολίτη να έχουν από 4 πόντους, οδηγώντας τους Gipsy με σκορ 12-8.

Στην δεύτερη περίοδο ο Πασχαλάκης δεν βγήκε λεπτό φτάνοντας τους 10 πόντους και ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ για τους Gipsy στο 28-19, με τους Primero να κυνηγάνε στο σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες των Gipsy με επιθετικό ρεσιτάλ έφτασαν την διαφορά μια ανάσα από το double-score με 40-22. Το δίδυμο Πασχαλάκη και Πολίτη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα καθώς μέχρι την λήξη του δεκάλεπτου είχαν 10 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο σφραγίστηκε η πρώτη νίκη της ομάδας των Gipsy, με τις άμυνες να χαλαρώνουν και τις δυο ομάδες βρίσκουν αρκετούς πόντους με το τελικό σκορ να είναι το 54-39.

MVP: Ο Νίκος Πασχαλάκης ήταν εκπληκτικός στην αναμέτρηση, καθώς είχε 14 πόντους με 7/17 δίποντα κάνοντας double-double με τον απίστευτο αριθμό ριμπάουντ να φτάνει στα 19, ενώ για την ομάδα των Primero De Mayo ο Δημήτρης Πάνου ήταν αυτός που ξεχώρισε με 16 πόντους, πετυχαίνοντας 2/6 δίποντα, 4/7 τρίποντα, μοιράζοντας 4 ασίστ.

Παίκτης κλειδί: Ο Πασχαλάκης χρειάστηκε τον Διονύση Πολίτη για την νίκη της ομάδας του, καθλώς ήταν εκ των κορυφαίων για την ομάδα των Gipsy σκοράροντας 18 πόντους με 2/5 βολές, 8/13 δίποντα με 9 ριμπάουντ.