Το Σαββατόβραδο στο Ίλιον οι Indians υποδέχτηκαν τους μόλις πέντε διαθέσιμους Mix Grill στο πλαίσιο της έβδομης στροφής του δεύτερου γκρουπ της Division 3, και έχοντας περισσότερες λύσεις ξέφυγαν στα τελευταία λεπτά επιστρέφοντας μετά από 2 αγωνιστικές στις νίκες.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν καλύτερα στο παρκέ αρχικά. Ο Λαζαρίδης έκανε εμφάνιση all star με 12 πόντους παρέα με τον Χαλιλόπουλο (4) και τα τρίποντα των Τσούμα και Πρισιμιτζή, ενώ οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν τον γρήγορο ρυθμό χάρη στους Παπαδιά (11), Χατζήbill (4) και Δρόση (3), για το 24-18 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στη συνέχεια. Χατζηbill και Παπαδιάς ηγήθηκαν με επτά πόντους έκαστος, και με τη βοήθεια του Δρόση (3) αντιστάθμησαν τις ενέργεις των Τσάγκα και Πέτρου (από τέσσερις έκαστος), για το ισόπαλο 35-35 του ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα ο Χατζηbill έδωσε μεγάλη παράσταση. Με 14 πόντους, μόνο...σπαθιά δεν κατάπιε, με το παιχνίδι να πηγαίνει κατοχή με κατοχή. Για τους Indians ο Γκόγκας σκόραρε πέντε πόντους και οι Τσάγκας και Λαζαρίδης από τέσσερις, με τη μάχη να μαίνεται στο τριαντάλεπτο (50-52).

Στα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε αλλαγή σκηνικού ! Οι Ινδιάνοι πάτησαν το γκάζι με το κουαρτέτο Γκόγκα, Πέτρου (από 7) , Τσάγκα και Χαλιλόπουλου (από 6) με φουλ ενέργεια , οφελούμενοι από την αποβολή του Παπαδιά που άφησε τους Mix Grill με τέσσερις παίκτες στα τρία τελευταία λεπτά, πήραν διαφορά και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Από την αλλη πλευρά ο Σωτηρίου είχε επτά πόντους και ο Δρόσης 3 διαμορφώνοντας το τελικό 80-61.

MVP ήταν με double double ο Γιάννης Τσάγκας που είχε 16 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί, ο αλάνθαστος Βάχος Λαζαρίδης με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασιστ.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Γιώργος Παπαδιάς μετρώντας 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο εντυπωσιακό τελευταίο δεκάλεπτο των νικητών που εκμεταλλεύτηκαν και την αριθμητική υπεροχή μετά την αποβολή του Παπαδιά.