Βράδυ Κυριακής στο ΟΑΚΑ και η Ageli φιλοξένησε τους Indians για την όγδοη πράξη του δεύτερου γκρουπ της Division 3, με τους δεύτερους να αποδίδουν εξαιρετικά κατά διαστήματα και να κατακτούν με άνεση το τέταρτο ροζ φύλλο στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Αρχικά το παιχνίδι είχε αμφίρροπο χαρακτήρα. για τους γηπεδούχους σκόραρε πέντε πόντους ο Κεχαγιόγλου, ωστόσο οι αντίπαλοι τους ανέβασα την απόδοση τους και το ντουέτο Αρβανίτη (8) - Παπανικολάου (6) προηγήθηκαν με 11-18 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν διψήφια τιμή στη διαφορά στη συνέχεια χάρη κυρίως στην άμυνα τους που επέτρεψε μόλις πέντε πόντους και με τους Τσάγκα και Παπανικολάου (από 4π) έφτασαν ως το +15 (16-31) στο ημίχρονο.

Ίδιο το σκηνικό και μετά την ανάπαυλα. Οι Ινδιάνοι ήταν δυνατοί στην άμυνα δεχόμενοι μόλις έξι πόντους (Κεχαγιόγλου 4). Με σερί 10-0 και τους Τσάγκα, Παπανικολάου (από 4) και Λαζαρίδη (3) ξεδιάλυναν την κατάσταση με το σκορ να είναι στο 22-49 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι Indians άφησαν το πόδι από το γκάζι. Η Αγέλη βρήκε χώρους και μείωσε με τους Τσουμάνη (7) και Αντωνόπουλο (5), ενώ Τσάγκας και Τριαντάφυλλος σκόραραν από την αντίπερα όχθη φτάνοντας εύκολα στο ευρύ τελικό 35-59.

MVP ήταν με double double ο Γιάννης Τσάγκας που είχε 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί επίσης με double figures, ο Αργύρης Παπανικολάου με 14 πόντους, 15 ριμπάουντ, 2 ασιστ και ένα λάθος.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Κώστας Αντωνόπουλος μετρώντας 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές κυριάρχησαν μετά το πρώτο δεκάλεπτο και καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι.