Το Χάος υποδέχθηκε το Σαββάτο στο ΟΑΚΑ τους  Abaliersστο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ της Division 3 με τους δεύτερους να σημειώνουν την έκτη τους επιτυχία παραμένοντας στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας του ομίλου χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα.

Η αρχή λένε πως είναι το ήμισυ του παντός κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο παιχνίδι. Ο Ι. Χρυσοσπάθης (7) και ο Σχοινάς (5) των φιλοξενουμένων πρωταγωνίστησαν σε ένα σερί 9-0 που μετέτρεψε το εύθραστο 6-7 σε 6-16 αποκτώντας έτσι διψήφια απόσταση στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν σφυγμό στη συνέχεια , με το δικό τους 7-0 με τον Λάμπο (4) και το τρίποντο του Οικονόμου, ωστόσο οι Abaliers κράτησαν την πρωτοπορία με 15-22 στη μέση της διαδρομής.

Το σκηνικό έμεινε αναλλοίωτο και στην επανάληψη. Με νέο 7-0 οι "Άμπαλοι" με τον Σχοινά να σημειώνει και τους επτά πόντους πήγαν τη διαφορά στο +14 και καθώς δέχτηκαν μόλις ένα καλάθι από τον Καθαράκη ολοκλήρωσαν την τρίτη περίοδο με 17-31.

Στην τελική ευθεία οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν το προβάδισμα τους σκοράροντας με τον Δούκα (4). Για το Χάος ο Τσιαμπόκαλος με 5 πόντους και το τρίποντο του Καθαράκη δεν ήταν αρκετά, με τους Abaliers να φτάνουν στο ροζ φύλλο με το τελικό 27-39.

Mvp : Ο Γιώργος Χρυσοσπάθης με 4 πόντους , 17 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 2 λάθη. Παίκτης «κλειδί» ήταν ο αλάνθαστος Πέτρος Δούκας έχοντας 7 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 3 κλεψίματα.

Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Παναγιώτης Λάμπος με 7 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 6 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές πήραν διαφορά εξαρχής και με βάση την άμυνα τους δεν απειλήθηκαν.