Οι Munchies Reloaded ήταν ανώτεροι κόντρα στην Havalencia και πήραν μία σημαντική και δίκαιη νίκη με 73-61. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ, χωρίς καμία να μπορεί να ξεφύγει. Οι γηπεδούχοι, ήταν στα σημεία καλύτεροι και προηγήθηκαν με 19-18, με τον Αδαμόπουλο να έχει 8 πόντους και τον Καρανίκα 7. Για την Havalencia, 12 είχε ο Βιγικάκης. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Οι δύο ομάδες έμεναν κοντά, αλλά οι Munchies Reloaded είχαν λύσεις και με τους Αδαμόπουλο, Καρανίκα και Ψάρρο να σκοράρουν έκλεισαν το ημίχρονο στο συν 8, 39-31. Για τις «νυχτερίδες» 16 είχε βάλει ο Βιγικάκης και 7 ο Κορρές. 

Όσο περνούσε η ώρα στο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι έμεναν από λύσεις. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Κοκκωνάκη και με ένα επιμέρους 21-13 κατάφερε να εκτοξεύσει την διαφορά της στους 16, 60-44. Ψάρρος από την μία με 17 και Βιγικάκης από την άλλη με 24, ηγούνταν των επιθετικών προσπαθειών των ομάδων τους σε εκείνο το διάστημα. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και παρά την πίεση των φιλοξενούμενων και του Βιγικάκη, oι Munchies Reloaded διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα τους και κατάφεραν να φτάσουν σε μία πολύ σημαντική και σπουδαία νίκη με 73-61. Η Havalencia πλήρωσε τις πολλές απουσίες που είχε. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Ψάρρος με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ κι ένα κλέψιμο. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νίκος Κορρές με 9 πόντους, 14 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Παίκτης Κλειδί: Ηγετική εμφάνιση από τον Πέτρο Αδαμόπουλο, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι στους 20 πόντους, είχε 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα. 

Που κρίθηκε: Στις λύσεις που είχαν οι Munchies Reloaded στον πάγκο.