Το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο οι Power Strangers υποδέχτηκαν τους FBC στο πλαίσιο της 8ης στάσης του δεύτερου γκρουπ της Division 3, και ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν το 8Χ8 παραμένοντας πρώτοι και αήττητοι !

Οι γηπεδούχοι ήταν λίγο καλύτεροι στο ξεκίνημα με το δίδυμο Τσαουσλάρη (9) και Τσατσα (7) να κάνει θραύση. Παρά την προσπάθεια των Δημητράκη (5) και Μπανταβάνη (3) ολοκλήρωσαν το πρώτο δεκάλεπτο προπορευόμενοι με 18-12.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους  αντέδρασαν στη συνέχεια. Με σερί 9-0 με τους Μπανταβάνη (5) και Λαυκίδη (4) προσπέρασαν προσωρινά, καθώς οι αντίπαλοι τους απάντησαν με το ίδιο νόμισμα και το δικό τους 9-0 με τον Τσατσα (6) πρωταγωνιστή, φτάνοντας σε προβάδισμα εννέα πόντων (34-25) στο ημίχρονο.

Οι Power ξέφυγαν μετά την ανάπαυλα. Με νέο 8-0 και τον Τσαουσλάρη (7) σε ρόλο οδηγού, πήραν διψήφια διαφορά που κράτησαν παρά τις ενέργειες του Μπανταβάνη (5) από την αντίπερα όχθη, για το 46-34 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου !

Στην τελική ευθεία οι Strangers διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης. Ο Αβλαμισόπουλος είχε έξι πόντους και παρά την τρίποντη ομοβροντία από τους Αλεξιάδη, Παπαμιχαλόπουλο και Αβραμίδη κατέκτησαν την πολύτιμη νίκη με το τελικό 59-47 !

MVP αναδείχθηκε ο Νίκος Τσαουσλάρης. Είχε 19 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης-κλειδί, ο Σωτήρης Αβλαμισόπουλος με double double και 11 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Σταύρο Μπανταβάνης καταγράφοντας 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές εκμεταλλεύτηκαν το καλό τους διάστημα στην τρίτη περίοδο και δεν απειλήθηκαν έκτοτε !