Με νίκη έκλεισαν τον Νοέμβριο, όπως ακριβώς τον είχαν αρχίσει οι Κόνδορες το βράδυ της Πέμπτης στο Ίλιον όταν και φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο της 8ης στροφής του δεύτερου γκρουπ της Division 3 από τους Primero De Mayo και τους προσπέρασαν στη βαθμολογία !

Οι γηπεδούχοι πάτησαν καλύτερα στο παρκέ στο ξεκίνημα. Με το ντουέτο Πάνου και Εξαρχου να σκοράρει από έξι πόντους και τον Χονδρομάρα να βοηθά με τέσσερις πήραν το προβάδισμα απέναντι στους Οικονομούλα (5) και Αναστασιάδη (4) για το 16-13 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στη συνέχεια  με τον Οικονομούλα (6) να αποτελεί διαρκή απειλή και καθώς δέχτηκαν μόλις επτά πόντους (Πάνου 5) προσπέρασαν με 23-26 στο ημίχρονο.

Τα συγκροτήματα πρόσεξαν κυρίως τα μετόπσθεν και μετά την ανάπαυλα. Οι μεν Primero βρήκαν στόχο με τους Έξαρχο, Χονδρομάρα και Φουσκαρη (από ένα καλάθι) με τους αντιιπάλους τους να σκοράρουν από μακριά με τους Οικονομούλα (5) και Αναστασιάδη (3), συντηρώντας ένα μικρό προβάδισμα (29-34) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Κόνδορες άπλωσαν τα φτερά τους. Η άμυνα τους ήταν στα ίδια υψηλά στάνταρ , καθώς απειλήθηκε μόνο από τον Σταθόπουλο (5π). Έτσι με τους Οικονομούλα, Γιαννόπουλο (από 4) , Αναστασιάδη και Δημόπουλο (από ένα τρίποντο) ανέβασαν στροφές , πήραν διψήφια διαφορά και έφτασαν στο δεύτερο φετινό ροζ φύλλο με το τελικό 34-48 !

MVP ήταν ο Χρήστος Οικονομούλας με 20 πόντους , 3 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί, με double double ο Γιώργος Αναστασιάδης έχοντας 11 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Δημήτρης Πάνου μετρώντας 11 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν καλύτερες αποφάσεις στην τελική ευθεία και φάνηκαν πιο έτοιμοι !