Για την ένατη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της Division 3 οι Bricklayers φιλοξένησαν στο Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων τους μόλις πέντε διαθέσιμους Primero De Mayo και πατώντας το γκάζι μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά σημείωσαν την έβδομη τους νίκη παραμένοντας στις υψηλές θέσεις του ομίλου.

Αρχικά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στους Μοδάκη (5) και Βέργο (4) και πήραν διαφορά εννέα πόντων, όμως οι Φουσκαρης (7) και ο  Ιωάννου (4) πρωταγωνίστησαν για τους αντιπάλους τους που μείωσαν ως το 14-12 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Oι φιλοξενούμενοι είχαν καλή απόδοση και στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, καθώς με τα τρίποντα των Καλογερόπουλου και Ιωάννου προηγήθηκαν με 19-24. Οι Bricklayers ωστόσο αντέδρασαν άμεσα και με σερί 11-0 με τους Μοδάκη (4), Βέργο και Χυτα (από 3π) προσπέρασαν με 30-24 στου δρόμου τα μισά.

Οι Brick θέλησαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στην επανάληψη. Με σερί 9-0 , έκλεψαν μπάλες και έφυγαν στο ανοιχτό γήπεδο με τους Κωνσταντόπουλο (7), Βέργο (4) και Μοδάκη (3) αποκτώντας διψήφια διαφορά (48-33) στην τρίτη περίοδο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά η ψαλίδα άνοιξε περαιτέρω  καθώς οι κουρασμένοι Primero δεν είχαν άλλα καύσιμα, πέραν του Φουσκαρη (8π). Οι Bricklayers με τους Μοδάκη και Κωνσταντόπουλο σε πρώτο ρόλο (από επτά πόντους ο καθένας) διεύρυναν την απόσταση ως το απόλυτα δίκαιο τελικό 67-43.

Mvp με double figures o αλάνθαστος Γιώργος Κωνσταντόπουλος έχοντας 18 πόντους, 15 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 1 κλέψιμο. Παίκτης κλειδί επίσης με double double o Αλέξανδρος Μοδάκης. Μέτρησε 19 πόντους, 11 ριμπάουντ αλλά και 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μελέτης Φουσκαρης επίσης με double double και 21 πόντους , 13 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε: Στην απόδοση και την ταχύτητα των νικητών στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.