Σημαντικη νίκη πέτυχαν οι Havalencia απέναντι στο Χάος στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής το βράδυ της Δευτερας στο ΟΑΚΑ , καθώς έτρεξαν μετά το πρώτο μέρος αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν λίγο καλύτερα. Πουλος (5) , Τσιαμποκάλος (2) , Λάμπος (8) , Κοράλης (3) σκόραραν δίνοντας λύσεις στο ζωγραφιστό, ενώ από την άλλη πλευρά Αβράμπος με 4 , Καλαμάρας (4) και Βιγικάκης με 7 κράτησαν την Havalencia κοντά στο σκορ (15-18) στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι με τον ταχύτατο Αβράμπο κύριο εκφραστή oπως και τον Καλαμάρα (6) στην επίθεση (5 πόντοι) κρατώντας χαμηλά το τέμπο προηγηθηκαν στη δεύτερη περίοδο. Το Χαος ωστόσο βρήκε λύσεις δια χειρός Καθαράκη(8) και Πούλο (3π) . 31-31 σκορ ημιχρόνου και ναι έχουμε ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Ολική αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Για το ΧΑΟΣ " μόνο ο Πούλος , Καθαράκης και Κοράλης έβρισκαν το στόχο, ενώ στην αντίπερα όχθη Βιγικάκης (4 τριποντα) , Τσιβελεκίδης(3) , Κανελόπουλος (5) και Αβράμπος (3) συνέθεσαν ένα Τριποντιακο άσμα. Εκλεψαν μπάλες και βγήκαν στο ανοιχτό γήπεδο δημιουργώντας έτσι παράσταση νίκης, με τη διαφορά να είναι στο +10 (25-15) στο τριαντάλεπτο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι. Οι ομάδες έπαιξαν περισσότερο για το θέαμα , με τους γηπεδούχους και συγκεκριμενα τον Βιγικάκη να δίνει "μπασκετικό"ρεσιτάλ(11π) , Κορρές (4) , Μπίζας (3) , Καλαμάρας (4) ενώ το ΧΑΟΣ έχοντας τους Πουλο (2), Καθαράκη(4) και Καραπιστόλη (4) προσπάθησε να κάνει οτι καλύτερο χωρίς ομως να αποσπάσει το ρόζ φυλλο αγώνα

Mvp αναδείχθηκε με double double ο εντυπωσιακος Βιγικάκης. Είχε 32 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος. Παίκτης κλειδί στο πλάι του ήταν ο Καλαμάρας με 14 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθοι.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο δυναμικός Καθαράκης καταγράφοντας 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ειχαν σε φοβερό βράδυ τον Βιγικάκη (6τριποντα και 29Eff) , πάτησαν το γκάζι μετά το πρώτο μισό και με το εκπληκτικό τρίτο τους δεκάλεπτο εξασφάλισαν τη νίκη.