Με πολύ καλή κατά διαστήματα εμφάνιση οι Indians BC πήραν την πέμπτη τους νίκη στο πλαίσιο της ένατης στροφής του δεύτερου γκρουπ της Division 3 απέναντι στους φιλότιμους αλλά χωρίς μεγάλο βάθος (μόλις έξι οι διαθέσιμοι) Xαλέϊκερς.

Αρχικά το παιχνίδι είχε αμφίρροπο χαρακτήρα. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Σωτηρέλης (7) , Κουρκουρής και Πρισιμιτζής (από 3) με μακρινά σουτ. Με ένα ξέσπασμα , σερί 8-0 και παρά την αντίσταση των Κάππου (8) και Αγαπητού (4) προηγήθηκαν με 19-14 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν κοντά ως τα μισά της δεύτερης περιόδου, με τον Κάππο να σκοράρει ακόμα επτά πόντους και τον Μπαλάσκα τέσσερις. Ωστόσο οι Ινδιάνοι παίρνοντας το έναυσμα από τον πρόεδρο Κρητικό και με την τετράδα Λαζαρίδη (6), Κουρκουρή, Σωτηρέλη και Παπανικολάου (από 5π) έτρεξαν ένα 12-0 και απέκτησαν διψήφια απόσταση (42-27) στο ημίχρονο.

Ίδιο το σκηνικό και μετά την ανάπαυλα. Οι Ινδιάνοι ήταν αποτελεσματικοί στην άμυνα (Αγαπητός 4, Κάππος 3) και με τους Αρβανίτη (6) και Γκόγκα (5) συντήρησαν τη διαφορά, με το σκορ να είναι στο 54-38 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι μεν Χαλέϊκερς ήθελαν αλλά οι δυνάμεις τους δεν έφταναν για να σκαρώσουν ανατροπή. Ο Πούτος είχε έξι πόντους και ο Κουμουτζέλης τέσσερις. Από την άλλη πλευρά Χαλιλόπουλος και Παπανικολάου πρόσθεσαν από 4 ο καθένας, διατηρώντας τη διψήφια διαφορά ως τη λήξη που βρήκε τους Indians με το ροζ φύλλο ανά χείρας με το τελικό 64-53.

MVP ήταν ο Κώστας Σωτηρέλης που είχε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Αντώνης Αρβανίτης με 6 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν με double double ο Γιάννης Κάππος μετρώντας 20 πόντους, 12 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν το μέγεθος και το βάθος του ρόστερ αν και συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση.