Απόγευμα Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και η δυνατή Πόρτο αντιμέτωπισε τους πάντα επικίνδυνους αλλά και ελλιπείς Terror East για την 9η αγωνιστική του Group 1 της Division 3. Oι γηπεδούχοι φορτσάροντας στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν μία πολύτιμη νίκη που τους κρατά στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα. Με αρκετούς διαφορετικούς σκόρερ, οι δύο ομάδες κοντραροχτυπιόντουσαν στα ίσα και έτσι ήρθε φυσιολογικά το ισόπαλο αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου (11-11).

Στη δεύτερη περίοδο, ο πολύ καλός Ψαλιδόπουλος, με δικούς του πόντους (8 στο δεκάλεπτο) συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Πόρτο να φτάσει στο +8 (27-19). Οι τρομοκράτες έβγαλαν αντίδραση με μπροστάρη τον Καλοπήτα και κατάφεραν να μειώσουν στους 4 πόντους στο τέλος του ημιχρόνου (29-25).

Μετά την ανάπαυλα, οι "μπλε" έδειξαν αποφασισμένοι να φτάσουν στη νίκη. Με πλουραλισμό στην επίθεση και με γερές άμυνες έκαναν ένα επιμέρους σκορ 12-2 μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου, φτάνοντας τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο (41-27). Δύο τρίποντα Κουλούκη κατέβασαν πρόσκαιρα τη διαφορά, αλλά η Πόρτο δεν πτοήθηκε και κατάφερε να ανακτήσει την απόσταση ασφαλείας στο τέλος του δεκαλέπτου (47-33). 

Στην τελευταία περίοδο, οι γηπεδούχοι φάνηκε αρχικά να ελέγχουν την κατάσταση. Οι Terror East όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Χάρη σε καλάθια του Τάτση  αλλά και εύστοχες εκτελέσεις από τη γραμμή των 6,75, έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο ματς, μειώνοντας στους 5 (55-50) στο 37'. Μάλιστα είχαν και ανεκμεττάλλευτες ευκαιρίες να πλησιάσουν στην ανατροπή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι παραπάνω. Ένα τρίποντο του Κουτσουρή 55 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη έφερε το 58-50, καθαρίζοντας επί της ουσίας την υπόθεση "νίκη". Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 60-50. 

Player of the game: O Ψαλιδόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 28 πόντους, 4 ριμπάουντ,1 ασσίστ, 2 κλεψίματα και 24 efficiency

Παίκτης-κλειδί: Ο Τοπούζογλου έδωσε σημαντικές λύσεις έχοντας 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασσίστ.

Για τους Terror East ξεχώρισε το εντυπωσιακό νούμερο των 20 ριμπάουντ του Σαπουντζή, που παράλληλα είχε και 4 πόντους, 6 ασσίστ, 2 κλεψίματα και 3 μπλοκ.