Οι Mamba’s επικράτησαν 59-42 των Unfamous, για την 9η αγωνιστική του Group 1 στην Division 3.

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη τους και πέμπτη στα τελευταία έξι παιχνίδια, κάτι που πιστοποιεί και την αγωνιστική άνοδο τους. Μάλιστα, η επικράτηση ήρθε με πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα των Unfamous, οι οποίοι είδαν το νικηφόρο σερί τους να σταματάει στις τρεις νίκες, έχοντας πλέον ρεκόρ 6-2. 

Οι Mamba’s έβαλαν από το ξεκίνημα τις βάσεις για να φτάσουν στην επικράτηση, καθώς με σερί 10-0 προηγήθηκαν με 13-5 (8’), ενώ στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου προηγήθηκαν για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά (20-10). Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας κι έβγαλαν εξαιρετικές συνεργασίες στο παρκέ, δείχνοντας ότι βρίσκουν «χημεία» στο παιχνίδι τους. Από την άλλη, οι Unfamous δεν βρέθηκαν σε κακή ημέρα, ήταν αρκετά άστοχοι κι υπέπεσαν σε εύκολα λάθη. 

Οι Mamba’s βρέθηκαν στο +15 (37-22), λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ενώ συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και μετά την ανάπαυλα. Με σερί 8-0, εκτόξευσαν τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους (47-26 στο 26’), μετατρέποντας το υπόλοιπο του αγώνα σε διαδικαστικό χαρακτήρα.      

Player of the Game: Ο Κώστας Παπαλέξης, ο οποίος ηγήθηκε της πολύ καλής ομαδικής δουλειάς που έκαναν οι Mamba’s. Πραγματοποίησε μια άκρως «μεστή» εμφάνιση, μετρώντας 14 πόντους (7/15 σουτ), 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 κλεψίματα.  

Παίκτης «κλειδί» ο  Σπύρος Ζυγούκης, ο οποίος έκανε μεγάλη «ζημιά» στους Unfamous, μέσα στο «ζωγραφιστό». Ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, ενώ ηγήθηκε με 6 πόντους στο σερί που έστειλε τους Mamba’s, στο +21 (47-26). Τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους (8/12 δίποντα), 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ. 

Που κρίθηκε: Στη διαφορά εικόνας που είχαν οι δύο ομάδες στο παρκέ. Οι Mamba’s είχαν εξαιρετική κυκλοφορία κι έβγαλαν όμορφους συνδυασμούς, ενώ οι Unfamous υπέπεσαν σε πολλά λάθη και δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό. Η αναλογία ασίστ / λαθών (8/18) λέει πολλά για την εικόνα τους.