Το κρύο βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ για το πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής για το Division 4 North Group οι Bucadors φιλοξένησαν τους Rum & Gun και πήραν την 5η τους νίκη για φέτος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο αρκετά εύστοχοι με πρωταγωνιστές τους Βότσαρη (6), Δημολιάνη (4) και από (2) οι Ησαΐας, Κρουστάλης και Ρήγας. Από την άλλη πλευρά οι Rum & Gun με τους Γκούτρα (3) και Φούντα (2) διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου σε 16-5.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι με τους Καλυβιανάκη (4), Αντωνόπουλο (3) και με (1) πόντο ο Μπριλλάκης. Από την άλλη οι γηπεδούχοι με τους Ησαΐα, Παπανικολάου και Βότσαρη από (3) και από δυο πόντους οι Ρήγας, Καράμπαλης και Σμοκοβίτης, με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 31-13.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο επιθετικός ειρμός των Bucadors ήταν σε άλλο επίπεδο. Οι Bucadors με τους Πόλιο (9), Παπανικολάου (6), Ρήγα (4) και από (2) οι Δημολιάνης και Σμοκοβίτης. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τον Φούντα (2) διαμόρφωσαν το σκορ τρίτης περιόδου σε 55-15

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανακάμψουν αλλά αποδείχθηκε αργά. Οι Rum & Gun με τους Κοτοπούλη (6), Φούντα (4), Αντωνόπουλο και Συρίγοι από (3). Από την άλλη για τους γηπεδούχους οι Καράμπαλης (4), Παπανικολάου (3) και Ρήγας από (2) με το αποτέλεσμα της τέταρτης περιόδου να διαμορφώνεται σε 64-31 δίνοντας την πέμπτη νίκη για τους Bucadors για φέτος.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 18/56 (32,1%), τρίποντα 6/15 (40,0%) και βολές 10/12 (83,3%)) μάζεψαν 58 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 19 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 20 ασίστ συνολικά και είχαν 10 κλεψίματα με 7 λάθη στη διάρκεια του αγώνα.

MVP:  Αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Δημολιάνης ο οποίος σημείωσε 6 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 0 λάθη με 21 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Κωνσταντίνος Συρίγος ο οποίος σημείωσε 3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 λάθος με 6 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Ανδρέας Παπανικολάου ο οποίος σημείωσε 12 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 0 λάθη με 17 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα, η ευστοχία και το βάθος του πάγκου των Bucadors τους έδωσε την νίκη.