Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 4ου Division οι ΦΑΔΕΡΣ αναμετρήθηκαν με τον Kolosso Sourmenwn! Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του με τις 2 ομάδες να παίζουν μπάσκετ αργού τέμπο! Το παιχνίδι ήταν σκληρό και είχε πολλά φάουλ και βολές. 58-60 ήταν το τελικό σκορ με τον Kolosso να παίρνει την νίκη με μεγάλη ανατροπή!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες επικεντρώθηκαν από νωρίς στην άμυνα και τα έδωσαν πραγματικά όλα. 11-11 ήταν το επιμέρους σκορ με καμία ομάδα να μην μπορεί να επιβάλλει τον αγωνιστικό ρυθμό της! Για τους γηπεδούχους 9 πόντους είχε ο Διονυσιώτης. 3 πόντους είχε ο Μπάστας και από 1 καλάθι 3 παίχτες για τον Kolosso Sourmenwn!

Μια διαφορά 6 πόντων δημιούργησαν οι ΦΑΔΕΡΣ στην 2η περίοδο. Με οδηγό τον τρομερό Διονυσιώτη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξεφύγουν λίγο στο σκορ. 18-12 ήταν το επιμέρους σκορ με τον Kolosso Sourmenwn να ακολουθεί από κοντά! Θεοδώρου και Διονυσιώτης είχαν από 5 πόντους για τους προπορευόμενους. 4 είχε ο Μασούρας και 3 ο Τριανταφυλλίδης για τον Kolosso!

Ο Kolossos Sourmenwn ανταπέδωσε την χάρη στους ΦΑΔΕΡΣ! Παίζοντας γρήγορο μπάσκετ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Έκλεψαν μπάλες, έβαλαν καλάθια στον αιφνιδιασμό και εν τέλει μείωσαν στον πόντο. 14-19 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να μειώνεται αισθητά. Για τους γηπεδούχους 6 πόντους είχε ο Λυμπερόπουλος και 4 ο Θεοδώρου. 8 είχε ο τρομερός Γκορίλας και 7 ο Δερπογοσιάν για τους φιλοξενούμενους.

Χάρμα οφθαλμού ήταν το 4ο δεκάλεπτο. Μπορεί οι ΦΑΔΕΡΣ στο μεγαλύτερο διάστημα να έπαιξαν καλύτερα όντας μπροστά με 5 πόντους, αλλά με έξυπνο μπάσκετ και λίγη δόση τύχης ο Kolossos Sourmenwn κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς και να πάρει την νίκη με σκορ 60-58! 15-18 ήταν το επιμέρους  σκορ! Για τους νικητές 8 σερί πόντους πέτυχε ο Γιακουμής (τελευταία δεύτερα). Για τους ηττημένους Λυμπερόπουλος, Θεοδώρου και Μαντέλος είχαν από 2 καλάθια έκαστος!

Mvp του αγώνα ήταν ο Δ. Γκορίλας με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ (3-3), 1 ασίστ και 1 μπλοκ σε 31 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Διονυσιώτης με 21 πόντους, 14 ριμπάουντ (9-5) και 1 λάθος σε 36 λεπτά!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Α. Δερπογοσιάν με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ (2-2), 1 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος σε 24 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Γιακουμή να βάζει 2 καθοριστικά τρίποντα!