Στο πλαίσιο της  10ης αγωνιστικής του 4ου Division οι Survivors Veterans αναμετρήθηκαν με το Μεθοδικό Νίκαιας. Το παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό με τις 2 ομάδες να παίζουν στα ίδια κυβικά! Το τέμπο ήταν χαμηλό και υπήρξαν πολλά φάουλ. 47-43 ήταν το τελικό σκορ με τους «βετεράνους» να υποχρεώνουν το Μεθοδικό στην 2η του ήττα!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυναμικά τον αγώνα. Είδαμε 1 αργό παιχνίδι με σετ επιθέσεις, φάουλ και παιχνίδι που βασίστηκε στην άμυνα και στα σουτ από το «ζωγραφιστό». 10-11 ήταν το επιμέρους σκορ με το Μεθοδικό να παίρνει οριακά τα ηνία! Για τους γηπεδούχους 7 πόντους έβαλε ο Αλέξης και 3 ο Δουλγεράκης. 5 είχε ο Πάτσιος για το Μεθοδικό.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 2η περίοδος. Οι 2 ομάδες συνέχισαν να παίζουν μπάσκετ  στον ίδιο ρυθμό. Οι άμυνες έγιναν ακόμα πιο σκληρές, ενώ τα φάουλ και τα άστοχα σουτ δεν έλειψαν. 13-14 ήταν το επιμέρους σκορ με το Μεθοδικό να αυξάνει την διαφορά της κατά 1 πόντο (+2). Για τους γηπεδούχους σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο τρομερός Γκίζης με 5 πόντους. 4 πέτυχε ο Παρασκευόπουλος. Για τους προπορευόμενους Βασιλείου και Β. Μπακιρτζόγλου είχαν από 2 καλάθια έκαστος.

Οι «βετεράνοι» έδειξαν τα δόντια τους στο 3ο δεκάλεπτο. Παίζοντας με πολύ πάθος και οργάνωση κατάφεραν να μετατρέψουν το -2 σε +6. 14-6 ήταν το επιμέρους σκορ με το Μεθοδικό να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην επίθεση! Για τους Survivors 2 καλάθια πέτυχε ο Γκίζης, ενώ Αλέξης και Παπαγρηγορίου μέτρησαν από 1 τρίποντο ο καθένας. Στα 2 καλάθια του Μπούτο στάθηκε το Μεθοδικό.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν άκρως ανταγωνιστικό. Μπορεί οι Survivors να ξεκίνησαν καλύτερα και να έφτασαν μέχρι και στο +12 (44-32), αλλά με άμυνα από ατσάλι και πίστη στο πλάνο το Μεθοδικό πέρασε στην αντεπίθεση φτάνοντας μια ανάσα από την ανατροπή (44-43). Εκεί ήρθε το τρίποντο του rockstar Δουλγεράκη για να χαρίσει την νίκη στους Veterans! 47-43 ήταν το τελικό σκορ. 10-12 έληξε η περίοδος. Για τους νικητές 8 πόντους έβαλε ο Δουλγεράκης. 7 πέτυχε ο Μπούτος για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Αλέξης με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ (8-0), 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη σε 30 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Μπούτος με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ (5-3), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη σε 23 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Κ. Παρασκευόπουλος με 6 πόντους, 6 ριμπάουντ (4-2), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 23 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία επίθεση από το τρίποντο του Δουλγεράκη!