«Εσείς, θα πάρετε γλυκάκι;»

Οι Profiterall-Stars… μοίραζαν «προφιτερόλ» από μικρή και μέση απόσταση (32/56 δίποντα) και έφτασαν εύκολα στην 8η νίκη τους (8-1) στον Βόρειο όμιλο της Division 4, όσο οι Touvlakers προσπαθούσαν να απαντήσουν με τα αντίστοιχα «τούβλα» πίσω από τα 6,75μ, χωρίς το αποτέλεσμα που περίμεναν (9/40 τρίποντα), μένοντας στο 4-4.

Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός από την αρχή, με τις ομάδες να παίζουν καθαρό μπάσκετ και να το χαίρονται, σουτάροντας από όλες τις αποστάσεις, έχοντας από πλευράς Profiterall τους Περικό, Μαντά, Γκίνη και Αμανατίδη να… ζεσταίνονται και από την άλλη τον Τζιρίτη να παλεύει στις ρακέτες και τον Μαρίνο κλασικά να ψάχνει το τρίποντο, μαζί με Δεδεμάδη και Βρεττό, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 13-17 και το ημίχρονο να καταλήγει στο 25-41, αφού οι Stars ήταν πιο ουσιαστικοί στη δεύτερη περίοδο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά ξέφυγε, αφού οι Τουβλέικερς δεν έβρισκαν πολύ συχνά τον στόχο και οι «Προφιτερόλ» εκμεταλλεύτηκαν το δικό τους σύστημα με τις «μπούκες», με το 30ο λεπτό να ολοκληρώνεται στο double score 33-66 και να απλοποιεί τα πράγματα στην τέταρτη περίοδο, όπου οι Δημητριάδης, Παγώνης και Μαργιολακιώτης βοήθησαν να φτάσει το αποτέλεσμα στο τελικό 53-82, με τους τυπικά γηπεδούχους να είναι λίγο πιο εύστοχοι σε εκείνο το διάστημα μεν, αλλά να μην αρκεί για να αλλάξει κάτι στη ροή του ματς.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Μαντάς με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 μπλοκ, ενώ από τους Touvlakers ξεχώρισε ο Μιχάλης Κοσκέρας με 8 πόντους, 16 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Παίχτης κλειδί της αναμέτρησης ο Περικός που με 23 πόντους 7 ριμπάουντ και 5 ασιστ μαζί με 2 κλεψίματα τα έκανε όλα για την ομάδα του μέσα στο παρκέ.

Το ματς κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα των Profiterall-Stars, που ήξεραν πώς να πάρουν αυτό που ήθελαν και στην αστοχία των Touvlakers που δεν άλλαξαν κάτι από τις συνήθειες τους, να σουτάρουν δηλαδή από όλα τα μήκη, ό,τι και να γράφει ο πίνακας του σκορ.