Για την 11η στάση της Division 4 το Μεθοδικό Νικαίας υποδέχτηκε το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ τους ουραγούς Rum & Gun και επικράτησε με άνεση παραμένοντας στα ψηλά , μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και με πέντε πόντους από τους Ν. Μπακιρτζόγλου και Μπούτο προηγήθηκαν με 12-2, με τον Μ. Καλυβιανάκη να μειώνει σε 12-5 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια άνεοιξε ο ρυθμός και από τις δύο ομάδες. Οι Rum & Gun με ένα γρήγορο 9-0 με πρωταγωνιστή τον Καρανάσιο (7π) μείωσαν σε 15-12. Ωστόσο το Μεθοδικό με τον Ν.Μπακιρτζόγλου σε κέφια (8π), τον Μπούτο να συνδράμει με 4 και τη βοήθεια των υπολοίπων απέκτησε γρήγορα διψήφια διαφορά που συντήρησε ως το ημίχρονο (31-19).

Μετά την ανάπαυλα το Μεθοδικό έκανε τα πράγματα πιο απλά. Με το σύνολο του ρόστερ να δίνει τον οβολό του (Ν.Μπακιρτζόγλου 4, Σωτηρόπουλος 3, γιαννούλης, Τσουκνίδας, Μπούτος και Ευμορφόπουλος από ένα καλάθι) η διαφορά πήγε πέριξ των είκοσι πόντων καθώς παό την αντίπερα όχθη μόνο ο Μ. Καλυβιανάκης (4) αντιδρούσε, με συνέπεια το 46-27 στο τριαντάλεπτο.

Με τα πάντα να έχουν κριθεί οι ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένα στα τελευταία δέκα λεπτά. Ο Α. Καλυβιανάκης εύστοχησε σε τρίποντο με τους Γ. Φουντα και Κλεάνθη να βάζουν από ένα καλάθι για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Β. Μπακιρτζόγλου είχε 6 πόντους και ο Τσουκνίδας ένα τρίποντο διαμορφώνοντας το τελικό 61-34 !

Mvp αναδείχθηκε ο Αποστόλης Μπούτος με double double και 12 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα, ένα μπλοκ και δύο λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Νίκος Μπακιρτζόγλου με 19 πόντους και ένα λάθος.

Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Μανώλης Καλυβιανάκης επίσης με double figures και 12 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 λάθη.

Που κρίθηκε: Στη διάθεση και την πληρότητα σε όλες τις θέσεις των νικητών.