Στο πλαίσιο της 11ης  αγωνιστικής του 4ου Division οι Survivors Veterans αναμετρήθηκαν με τους ΦΑΔΕΡΣ. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με καμία ομάδα να μην ξεφεύγει στο σκορ. 54-48 έληξε ο αγώνας με τους Veterans να δείχνουν ότι βρίσκονται αγωνιστικά σε καλό φεγγάρι!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. 13-11 ήταν το επιμέρους σκορ με τις 2 ομάδες να παίζουν ωραίο και ποιοτικό κατά μεγάλα διαστήματα μπάσκετ. Για τους γηπεδούχους 5 πόντους πέτυχε ο πάντα τίμιος Κάρμας, ενώ 4 είχε ο Μπουλουτσίκος. 6 πόντους έβαλε για τους ΦΑΔΕΡΣ ο Διονυσιώτης.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 2η περίοδος. Οι Veterans αύξησαν την διαφορά τους στους 6 πόντους και έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι. Οι ΦΑΔΕΡΣ ακολουθούσαν από κοντά, αλλά δεν μπορούσαν να περάσουν μπροστά στο σκορ. 18-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους προπορευόμενους 3 καλάθια έβαλε ο Μπουλουτσίκος, ενώ Παπαγρηγορίου και Κάρμας είχαν από 3 πόντους έκαστος. Για τους φιλοξενούμενους 7 είχε ο Θεοδώρου και 5 ο Διονυσιώτης.

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι ΦΑΔΕΡΣ στο 3ο δεκάλεπτο. Ο ρυθμός έπεσε πολύ και το τέμπο έγινε πιο αργό. Έγιναν πολλά φάουλ, ενώ δεν έλλειψαν τα λάθη. Η διαφορά έπεσε από τους 6 στους 2 πόντους και το παιχνίδι θα κρινόταν στην 4η περίοδο. Για τους Veterans Παπαγρηγορίου και Τζιάγκος είχαν από 1 τρίποντο ο καθένας. 5 πόντους έβαλε ο Αχλιοπήτας και 4 πόντους ο Πελεκάνος για τους φιλοξενούμενους.

Με την διαφορά στο καλάθι υπέρ των «βετεράνων», όλα θα κρίνονταν στο 4ο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι ήταν χάρμα οφθαλμού με τις 2 ομάδες να παίζουν στο 110%. Οι ΦΑΔΕΡΣ έφτασαν πολύ κοντά στην ανατροπή, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφεραν και λύγισαν από την πίεση των Veterans. 54-48 ήταν το τελικό σκορ, ενώ 13-9 έληξε η περίοδος. Για τους νικητές 8 πόντους έβαλε ο Κάρμας. 4 πόντους έβαλε ο Θεοδώρου για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Μπουλουτσίκος με 12 πόντους, 11 ριμπάουντ (7-4), 1 ασίστ, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 26 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Διονυσιώτης με 15 πόντους, 16 ριμπάουντ (9-7) και 1 λάθος σε 28 λεπτά!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Κ. Χατζόγλου με 6 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 20 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την χημεία των Veterans και από την ηρεμία που έδειξαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα!