Σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική της North Division 4 o ΕΜΠRISMOS επικράτησε των Bucadors ανεβάζοντας στροφές στα τελευταία λεπτά.

Το ξεκίνημα προμήνυε ντέρμπυ καθώς οι ομάδες δεν βρήκαν ρυθμό και συμβάδιζαν στο σκορ. Για τους γηπεδούχους πιο δραστήριος ήταν ο Σταμάτης με τέσσερις πόντους, ενώ το ίδιο έκανε και ο Ζαμάνης από  τους αντιπάλους τους που προηγήθηκαν με 1-8 αλλά το πράγμα ισορρόπησε στο 9-10 στο κλείσιμο των πρώτων δέκα λεπτών.

Τα "Μαμούθ" κράτησαν το τέμπο σε χαμηλά στάνταρ και κράτησαν το προβάδισμα με τον Δημολιάνη (6) να τραβά κουπί ως το 19-21, όμως ο ΕΜΠRISMOS με ένα 5-0 προσπέρασε χάρη στους Μπιτούνη , Σιταρά (από 5π) και Στεφανάκο (4) με 24-21 στη μέση της διαδρομής.

Ο χαρακτήρας του ντέρμπυ ήταν έντονος και στο μεγαλύτερο κομμάτι του τρίτου δεκαλέπτου.  Οι "Μπουκαδόροι" κρατούσαν πίσω με τα καλάθια των Πόλιου, Χαρίτου, Κομεσσάριου και Ζαμάνη, όμως ένα 7-0 από την αντίπερα όχθη με τον Μπιτούνη (5) κύριο εκφραστή έφερε τη διαφορά στο +8 (37-29) στο τριαντάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι σανίδωσαν το γκάζι στη τελική ευθεία. Με πολλούς να συμμετέχουν μπροστά (Λάμπου 4, Τριμερίτης και Ηλιακόπουλος από ένα τρίποντο) και με άμυνα που επέτρεψε μόλις οκτώ πόντους από τους κουρασμένους Bucadors (Ζαμάνης 3) με επιμέρους 11-2 αποσπάστηκαν σε επίπεδα ασφαλείας άνω των είκοσι πόντων φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο στο ροζ φύλλο με το τελικό 58-37 !

Mvp αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Λάμπου με 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Παναγιώτης Ζαμάνης με 9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 4 λάθη.

Παίκτης «κλειδί» Χρήστος Μπιτούνης που μέτρησε 10 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ κι ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε: Το βάθος του ρόστερ αλλά και η επιθετική πολυφωνία των νικητών τους έδωσαν την ευχέρεια να ξεφύγουν και να μην απειληθούν στο τέλος