Σε ένα παιχνίδι όπου το έλεγχαν στο μεγαλύτερο μέρος του, οι Φάδερς κέρδισαν εύκολα στο ΟΑΚΑ τους Basket Walkers με 67-41 και παρέμειναν σε τροχιά playoffs. 

Οι Φάδερς μπήκαν αρκετά συγκεντρωμένοι και έτοιμοι στον αγώνα. Με τον Διονυσιώτη να είναι… καυτός και να σημειώνει από νωρίς 13 πόντους, οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 16-7 με το τέλος της περιόδου. Για τους φιλοξενούμενους, που δεν είχαν ρυθμό, από τρεις σημείωσαν οι Ανδρώνης και Γαβαλάς. 

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Φάδερς πήραν πόντους από τους Γεωργά, Κουτσοθανάση και Αχλιόπτα και με ένα επιμέρους 23-13, έστειλαν την διαφορά στους 19, 39-20 με το τέλος του ημιχρόνου. Για τους Walkers, 6 είχε ο Γαβαλάς. 

Ο Διονυσιώτης μπήκε ξανά στην εξίσωση στο τρίτο δεκάλεπτο. Με τέσσερις πόντους, έσυρε τον χορό για την ομάδα του, ενώ πετούσε φωτιές και ο Λυμπερόπουλος με 9 πόντους. Ο Αργύρης έδωσε λύσεις για τους τυπικά φιλοξενούμενους με 8 πόντους σε αυτό το σημείο του αγώνα. Οι Φάδερς στο 30’ ήταν μπροστά με 55-29. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την διαφορά σε τόσο μεγάλα επίπεδα, οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές, δοκιμάζοντας πράγματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Το τελικό 67-41 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς καθόλη την διάρκειά του. 

MVP: Ποιος άλλος; O Δημήτρης Διονυσιώτης είχε 17 πόντους (2/2 βολές, 6/10 δίποντα, 1/1 τρίποντο), 13 ριμπάουντ, 1 ασίστ συγκεντρώνοντας 26 στο σύστημα αξιολόγησης. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παναγιώτης Γαβαλάς με 6 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Νίκος Πελεκάνος έκανε καταπληκτική δουλειά. Είχε 4 πόντους, 17 ριμπάουντ, 4 ασίστ κι ένα κλέψιμο.