Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Division 4 οι Survivors Veterans φιλοξενήθηκαν από τους Bucadors και ελέγχοντας από το ξεκίνημα το ρυθμό πήραν σχετικά εύκολα τη νίκη .

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο δυναμικά και με τα τρίποντα από τους Αλέξη (5), Κάρμα & Τσιάγκο (από 3) έκαναν σερί 14-0 ! Ο Ρήγας απάντησε για τους αντιπάλους τους , που έμειναν πίσω στο σκορ με διψήφια απόσταση (6-17) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα "Μαμούθ" αντέδρασαν. Με τον Κομμεσάριο να σκοράρει 5 πόντους και τους υπόλοιπους να συνδράμουν με ένα καλάθι μείωσαν ως τους έξι πόντους, αλλά ο Κάρμας (8π με 2τρ) όσο και οι Αλέξης και Μπουλουτσίκος (από 3) δεν τους άφησαν να πλησιάσουν περισσότερο, με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 21-29.

Μετά την ανάπαυλα το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Αρχικά οι Bucadors με 8-0 σερί μείωσαν και πάλι στους έξι με τους Δημολιάκνη (6) και Παπανικολάου πρώτα βιολιά. Οι Survivors απάντησαν σχεδόν με το ίδιο νόμισμα. Με επιμέρους 8-2 και τους Κάρμα (6) και Γκίζη (4) έφεραν ξανά τη διαφορά σε διψήφια τιμή (34-46) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι "Βετεράνοι" διαχειρίστηκαν πολύ καλά το προβάδισμα τους , με τον Καρμά να ολοκληρώνει το ρεσιτάλ του με ακόμα 8 πόντους . Στον αντίποδα, τόσο ο Πόλιος (7) όσο και ο Κομμεσάριος (4) επιχείρησαν να ανατρέψουν την κατάσταση, όμως αυτό δεν ήταν αρκετά, με το ροζ φύλλο να καταλήγει στα χέρια των Survivors Veterans με το τελικό 48-61.

MVP:  Αναδείχθηκε ο Γιάννης Κάρμας ο οποίος σημείωσε 26 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και ένα λάθος . Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Βασίλης Πόλιος ο οποίος σημείωσε 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο αλάνθαστος Κώστας Αλέξης με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασιστ.

Η καλή άμυνα και ο ηγετικός Κάρμας ήταν τα χαρακτηριστικά σημεία που κρίθηκε η αναμέτρηση.