Το κρύο βράδυ της Δευτέρας στο πρώτο γήπεδο των All Stars Arena του ΟΑΚΑ οι Millwalking Trags φιλοξένησαν τους Touvlakers με σκοπό να πάρουν την έκτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην πρώτη περίοδο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν παίρνοντας κεφάλι στο σκορ 11 πόντων με τους Τσαβαρή Α. να πετυχαίνει 6 πόντους και τους Ζαφάρα και Χαλικιά από 5. Οι Touvlakers προσπάθησα  να κρατηθούν κοντά στο σκορ με τους Μαρίνο (3), Ηλιόπουλο, Σαναλίδη και Μπαρδούτσο από (2), με το αποτέλεσμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να διαμορφώνεται σε 20-9.

Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε τον ίδιο χαρακτήρα. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μαρίνος με 2 τρίποντες βόμβες και 6 συνεχόμενους πόντους, ενώ για τους γηπεδούχους οι Ζαφάρας (5) και ο Πολύδωρος (4) αύξησαν την διαφορά μέχρι και τους 18 στο 18’ (36-18). Το σκορ για το πρώτο εικοσάλεπτο 36-21.

Μετά την ανάπαυλα οι Millwalking Trags προσπάθησαν να κρατήσουν την διαφορά με τον Ζαφάρα να προσθέτει ακόμη 9 πόντους στο παλμαρέ του με ένα εύστοχο τρίποντο, Τσαβαρή Α. (2), αλλά το πείσμα των Touvlakers με τους Λαδιά(7), Μαρίνο(3) με ένα τρίποντο, Κοντάμπαση και Τζιριτή από (2) μείωσαν την διαφορά και διαμόρφωσαν το σκορ σε 47-34.

Η τέταρτη περίοδος ήταν περίοδος κατοχών και καθαρού μυαλού. Για τους φιλοξενούμενους το σερί στα πρώτα 5 λεπτά της περιόδου 11-4, οι Μαρίνος και Σαναλίδης από (3), Τζιριτής, Βρεττός και Καντεμίρης από (2). Για τους Millwalking Trags ξεχώρισε ο Χαλικιάς με (3) με μια κρίσιμη βολή στο τελευταίο λεπτό, ο Τσαβαρής Ν. οποίος πέρασε στο παιχνίδι στα τελευταία 2 λεπτά και πήρε το κρίσιμο επιθετικό ριμπάουντ που οδήγησε τον αδερφό του Τσαβαρή Α. να πετύχει την βολή που τους έδωσε προβάδισμα 7 πόντων με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 56-49.

MVP: Αναδείχθηκε ο Νίκος Χαλικιάς ο οποίος σημείωσε 9 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασίστ με κανένα λάθος και 21 στο σύστημα αξιολόγησης.

Key-Player:Ήταν ο Κωνσταντίνος Ζαφάρας ο οποίος σημείωσε 21 πόντους με 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 18 στο σύστημα αξιολόγησης.


Το παιχνίδι κρίθηκε στο στις πρώτες τρεις περιόδους όπου οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μέχρι και 18 πόντων αλλά και στην ευστοχία τους στα τελευταία λεπτά.