Το κρύο βράδυ της Πέμπτης στο πρώτο γήπεδο των All Stars Arena του ΟΑΚΑ οι ProfiterAll-Stars φιλοξένησαν τους Rum and Gun με σκοπό να πάρουν την δέκατη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην πρώτη περίοδο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν παίρνοντας κεφάλι στο σκορ 2 πόντων με τον Κοτοπούλη να πετυχαίνει 9 από τους 17 πόντους της ομάδας του. Οι ProfiterAll-Stars κρατήθηκαν κοντά στο σκορ με τους Πούγια (6) και Περικό να σκοράρει 4 πόντους, με το αποτέλεσμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να διαμορφώνεται σε 17-15.

Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε τον διαφορετικό χαρακτήρα. Για τους ProfiterAll-Stars ξεχώρισε ο Περικός με 9 πόντους και 5 ριμπάουντ ενώ για τους γηπεδούχους οι Βλαχόπουλος και Καλυβιανάκης Μ. σκόραραν από (4). Το σκορ για το πρώτο εικοσάλεπτο 30-36.

Μετά την ανάπαυλα οι ProfiterAll-Stars προσπάθησαν να κρατήσουν την διαφορά με τον Πούγια να προσθέτει ακόμη 7 πόντους στο παλμαρέ του με ένα εύστοχο τρίποντο, αλλά το σερί 9-2 που πέτυχαν οι Rum and Gun και με τους Καλυβιανάκη Μ. (8), Κοτοπούλη (4) και Βλαχόπουλο (3) με ένα τρίποντο μείωσαν την διαφορά και διαμόρφωσαν το σκορ σε 44-47.

Η τέταρτη περίοδος ήταν περίοδος κατοχών και καθαρού μυαλού. Για τους φιλοξενούμενους το σερί στα πρώτα 3 λεπτά της περιόδου 9-2, οι Καρταλίδης, Περικός και Γκίνης πέτυχαν από 4 πόντους και ο Παγώνης σκόραρε (2). Για τους Rum and Gun ξεχώρισε ο Καλυβιανάκης Μ. με 4 πόντους αλλά δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 53-63.

MVP: Αναδείχθηκε ο Χρήστος Καρταλίδης ο οποίος σημείωσε 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ με μόλις 2 λάθη και 17 στο σύστημα αξιολόγησης.

Key-Player:Ήταν ο Ανδρέας Περικός ο οποίος σημείωσε 19 πόντους με 11 ριμπάουντ και 16 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο σερί που έκαναν οι ProfiterAll-Stars στην τέταρτη περίοδο αλλά και στις πολύ καλές άμυνες στα τελευταία λεπτά.