Όχι μόνο τη ρεβάνς αλλά και τη διαφορά πήρε ο ΕΜΠRISMOS στο πλαίσιο της 14ης στάσης της Division 4 όταν και φιλοξενήθηκε στην Καισαριανή από τους Survivors Veterans πατώντας το γκάζι μετά τα πρώτα δέκα λεπτά !

Αρχικά οι ομάδες ήταν ελαφρά μουδιασμένες δίχως να βρουν σπουδαίο ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 5-10 με ρον Τριμερίτη να έχει 3 πόντους και τους Μουρούτσο, Θεανίδη, Σταμάτη και Σιταρά να προσθέτουν από ένα καλάθι. Ωστόσο οι αντίπαλοι τους ισορρόπησαν με τους Μπουλουτσίκο (3), Αλεξανδρή, Τασσόπουλο και Χατζόγλου (από 2), για το 9-11 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο ως το 15-13, όταν και ο ΕΜΠRISMOS με σερί 11-0 με τους Μπιτούνη (5), Σιταρά και Τριμερίτη (από 4) ξέφυγε με διψήφια διαφορά. Η άμυνα του δέχτηκε μόλις επτά πόντους (Χατζόγλου 3) κι έτσι φτάσαμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 16-29.

Στην επανάληψη η απόσταση διευρύνθηκε. Ο ΕΜΠRISMOS με νέο 6-0 έφτασε σε διαφορές ασφαλείας χάρη στους Μουρούτσο (5), Θεανίδη (4) και το τρίποντο του Τριμερίτη και καθώς από την άλλη πλευρά μόνο ο Χατζόγλου (4) απειλούσε περιστασιακά, το τριαντάλεπτο έκλεισε στο 27-45.

Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με τα συγκροτήματα να παίζουν απελευθερωμένα. Οι Veterans σκόραραν με τους Αλεξανδρή (5), Μπουλουτσίκο και Γκίζη (από 2), ενώ Θεανίδης, Κουρέτας (από 4) και Μπιτούνης (3) διαμόρφωσαν το απόλυτα δίκαιο τελικό 36-60.

Mvp αναδείχθηκε ο Βασίλης Θεανίδης έχοντας 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασσιτ και 4 κλεψίατα. Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Κυριάκος Χατζόγλου με 9 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Παναγιώτης Λάμπου με 5 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην απόδοση των νικητών και την καθολική τους υπεροπλία μετά το πρώτο δεκάλεπτο.