Βράδυ Δευτέρας στο ΟΑΚΑ και οι Βasket Walkers (1-12) υποδέχτηκαν τους Survivors Veterans (7-6) για την 15η αγωνιστική της Division 4. Ύστερα από μία δυνατή μονομαχία που κρίθηκε στην παράταση, οι γηπεδούχοι έκαναν την έκπληξη και πήραν το 2ο ροζ φύλλο τους για φέτος!

Οι Βετεράνοι μπήκαν στο ματς με τον αέρα του φαβορί. Μετά από ορισμένα αναγνωριστικά λεπτά, ανέβασαν στροφές και με ένα επιμέρους σκορ 10-2 λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, ξεκίνησαν με ένα καλό προβάδισμα 7 πόντων (5-12). Πρώτος σκόρερ σε αυτό το διάστημα ήταν ο Αλέξης με 6 πόντους. 

Οι Basket Walkers αντέδρασαν με την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου. Με τον Γιάννη Ανδρονή να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα (9 οι πόντοι του στη συγκεκριμένη περίοδο), ανέτρεψαν την κατάσταση ισοφαρίζοντας αρχικά σε 16-16 και παίρνοντας στη συνέχεια κεφάλι στο σκορ με 20-18. Ένα τρίποντο του Δουλγεράκη έφερε ξανά μπροστά τους Veterans, με το ημίχρονο να κλείνει στο 21-23.

Μετά την ανάπαυλα το παιχνίδι συνέχισε να είναι εξαιρετικά ισορροπημένο. Και οι δύο ομάδες βρήκαν αρκετούς πρωταγωνιστές έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση.  Oι γηπεδούχοι χάρη σε ένα τρίποντο του Λογοθέτη ισοφάρισαν ξανά (30-30) και το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε Χ (32-32) προμηνύοντας ένα αμφίρροπο φινάλε. 

Αυτό όντως επιβεβαιώθηκε στην τέταρτη περίοδο. Εκεί ο Αλέξης έμοιαζε ασταμάτητος. Με 7 δικούς του πόντους έβαλε μπροστά τους Veterans για 6 (38-44). Ο Νούλας μείωσε με τρίποντο αλλά ο mr Double Double με νέο του καλάθι διαμόρφωσε το 41-46 περίπου 2 λεπτά πριν το φινάλε. Οι Walkers δεν τα παράτησαν. Με καλάθι του mvp Ανδρονή, μία βολή του Νούλα και ένα δίποντο του -εξαιρετικού στο τελευταίο δεκάλεπτο- Λογοθέτη ισοφάρισαν το σκορ. Στα τελευταία δευτερόλεπτα έγιναν πολλά. Άστοχο τρίποντο του Νούλα, αμυντικό ριμπάουντ των φιλοξενούμενων και χρυσή ευκαιρία να πάρουν τη νίκη καθώς βρέθηκαν σε αιφνιδιασμό 3-1. Αλλά επειδή οι ωραίοι είναι και μοιραίοι, ο κορυφαίος  παίκτης της αναμέτρησης Αλέξης δεν συνεννοήθηκε καλά με τον Μπουλουτσίκο και η κρίσιμη κατοχή χάθηκε άδοξα. Στο τελευταίο σουτ της κανονικής περιόδου, ο Λογοθέτης αστόχησε σε ελεύθερο τρίποντο. 

Κάθε άλλο παρά τον ένοιαξε όμως αυτό. Όντας ο κομβικότερος παίκτης της παράτασης, ο Λογοθέτης έπαιξε τα ρέστα του. Αρχικά με έξι δικούς του πόντους έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους (50-46 και στη συνέχεια 52-48). Οι Veterans μείωσαν μεν με τον Χατζόγλου αλλά κάπου εκεί μάλλον έχασαν την συγκέντωση τους. Οι Basket Walkers το εκμεταλλεύτηκαν αυτό, άνεβασαν τη διαφορά στους 8 (58-50) και κάπου έτσι κρίθηκε το ματς, με το τελικό σκορ να γράφει 58-51)

MVP: Έλα ντε. Ο Γιάννης Ανδρονής ίσως στην κορυφαία εμφάνιση του για φέτος είχε 11 πόντους, 7 ριμπάουντ, μία τάπα και 14 efficiency. Πέτυχε κρίσιμα και δύσκολα σουτ. Από την άλλη, ο Λογοθέτης ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 22 πόντους, έχοντας παράλληλα 2 ριμπάουντ, 2 ασσίστ, 1 κλέψιμο και μία τάπα. Επιπλέον, ήταν ο x factor της παράτασης. Δεν το μοιράζουμε μωρέ το mvp; Κρίμα είναι...

Για τους Survivors Veterans ξεχώρισε ο Αλέξης με 19 πόντους, 19 ριμπάουντ (γουάου), 2 ασσιστ και 2 κλεψίματα.